sâmbătă, 8 septembrie 2007

Dispar case monument din Bucuresti - Ceausescu reloaded



Scarbele de afaceristi au demolat o vila superba de pe Lascar, colt cu Visarion, iar o alta din Pta Romana (langa ASE, in intersectie) se pregateste, foarte probabil, de o soarta similara. Si la intersectia dintre Lacul Tei si Barbu Vacarescu au ras un parculet cu arbori inalti pentru a construi un imobil cu jdemii de etaje!!!!

Sa va ia dracu cu afacerile si cu blocurile voastre!!! O spun din tot sufletul, sper sa putreziti in iad!!



vineri, 7 septembrie 2007

De ce Apa Nova iubeste Bucurestiul... my ass!

Apa Nova iubeste Bucurestiul. Cel putin asa sustine, desi, hai sa fim seriosi, totul e marketing. Or iubi orasul pentru ca scot o carutza de bani, cu contractul semnat cu Primaria, tinut la mare secret (multumim, domnule VideaNU). ApaNova-rii au montat placute prin centrul istoric cu mesaje amuzante gen: "aici am sarutat-o pe Mimi", placi care sunt taman cu plagiatul Primariei Sectorului 1, dupa cele de la Paris. Si ar mai fi un site nou unde vom zice noi, fanii orasului prafuit si fara copaci, dar cu borduri noi-noute si cu bildinguri fresh, de ce iubim orasul! Pai il IUBEAM poate fratilor!! Incet-incet, singurul refugiu ramane Herastraul, si ala berc, ciung si chior de verdeata.

Trafic.ro aduce o noua functie: top continut

Trafic.ro ofera utilizatorilor o noua statistica gratuita: Top Continut. Aici putem afla topul celor mai accesate sectiuni ale site-ului din punct de vedere al numarului de afisari. Categoriile pe baza carora se efectueaza statistica Top Continut sunt definite de detinatorul site-ului, prin setarea variabilei javascript t_category.
Lungimea variabilei t_category este limitata la 256 de caractere, iar numarul de categorii pentru un site este limitat la 1000 de categorii.

“Nu taia padurea ca-n codru”



Agentia de Monitorizare a Presei din cadrul Asezamantului Cultural Academia Catavencu, cu sprijinul Phare, initiaza impreuna cu Grey campania “Nu taia padurea ca-n codru”.
Potrivit autorilor, campania de informare privind defrisarile abuzive este in plina desfasurare si foloseste mai multe tipuri de media: print, outdoor, media neconventionala, spot radio. Pe langa campania media, 50 de copaci din Bucuresti sunt, la propriu, indoliati, in memoria celor 32 de milioane de copaci ce cad prada anual defrisarilor abuzive [mai mult pe Adplayers].

Site nou Europa FM

Toamna se numara site-urile noi. Europa FM si-a relanst blogurile si se incalzeste pe tusa si noul site, anunta Doru Oprisn pe blogul lui.

joi, 6 septembrie 2007

Antena 3 va avea site nou?

Zvonurile potrivit carora Antena 3 si Realitatea pregatesc noi versiuni pentru site-uri par a avea acoperire. Antena3.ro ne anunta ca:
"Din cauza unor modificări tehnice efectuate la site-ul Antena3.ro, este posibil ca, până luni, să apară unele disfuncţionalităţi în dinamica site-ului. Ne cerem scuze pentru eventualele erori care pot apărea şi vă asigurăm că acestea vor fi remediate cât mai rapid cu putinţă. Modificările tehnice efectuate sunt menite să permită o mai bună utilizare a site-ului de către cititori. Vă mulţumim pentru înţelegere."

Este de asteptat ca site-ul sa aiba si un nou layout, (mai) potrivit pentru web, si o sectiune video regandita.

Cat despre Realitatea, este probabila o redesenare a paginii, in decursul lunii septembrie.

Felix isi retrage coada din Parlament

Felix s-a retras din Parlament. Fantoma care m-a bantuit trei ani pe nedrept ("Aha, lasa lasa, lucrezi pentru Felix!!"), paraseste Casa Poporului, dar ramane sef peste pisi.

miercuri, 5 septembrie 2007

Observator 23 se muta la ora la care e si Jurnalul PRO

Adriana, project manager pe Observatorul de noapte (nu ca te-am numit frumos?!), imi sugereaza tandru si amical* via Zoso sa amintesc aici de schimbarea orei Observatorului de noapte care se va bate parte-n parte cu Stirile PRO-ului, de la 22:30. II faceti loc lui Tuca, dupa cum se zvoneste? Care s-ar bate desigur cu Andrei si Corina, de la 23:00?

*Citat: "Dacă intru la tine şi văd că nu ai scris că Observatorul de la 23.00 s-a mutat la 22.30, de mâna mea mori! :D", dixit Adriana.

marți, 4 septembrie 2007

Antena 1 are site nou


Antena 1 a relansat site-ul, in culori pastelate, de vara, ca tot vine toamna. Una peste alta, site-ul are content, ceea ce ii lipsea pana acum, si se incrunta nitel catre Antena3.ro pentru ca a fost dezvoltata o sectiune proprie de stiri.

PS, catre Zoso: motivul pentru care tot pica LIVE-ul A1 este tokma relansarea site-ului. Ex-colegul Andrei Filip, webmaster la Antena 1, mi-a explicat ca problemele legate de difuzarea LIVE au fost rezolvate.