miercuri, 27 iunie 2007

Nu mai taiati COPACII, taiati de la radacina PRIMARII!

Nu, nu doresc sa incit semenii la violenta, insa ma incearca un sentiment de oroare la adresa imbecililor de primari pe care noi, ca prostii, i-am votat. In plina canicula, seceta si hecatomba incipienta provocata tot de caldura - pana acum aproape 40 de morti, cu tot cu cei inecati - primarii taie copacii si accepta retrocedarea parcurilor!!! Da, e vorba de Bordei care poate fi (inca) expropriat in interes public, e vorba de masacrele comise pt. amenajarea de parcari - Mosilor/ Colentina si mai nou pe Apusului, e vorba de betoanele turnate in IOR, de jdemiile de terase din Cismigiu, Herastrau ori Tineretului care s-au facut/ extins prin uciderea unor copaci.

Ne priveste pe toti treaba asta pt. ca respiram un aer tot mai incins si din cauza vegetatiei lipsa si pierdem ANI din viata deorece inhalam praf, pulberi si tot soiul de mizerii pentru ca exista tot mai putini arbori care sa ne ajute. Cred ca ar trebui mai mult civism si combatarea actiunilor edililor. Nu este imposibil si am un exemplu in acest sens: RATB dorise sa reintroduca linia de tramvai pe Panduri, in fata Academiei Militare, insa locatarii din zona s-au opus cu vehementa si au avut castig de cauza. Linia a ramas pe Progresul si spatiul verde cu iarba si copaci, plantate acum cativa ani, AU RAMAS LA LOCUL LOR, in mijlocul Sos. Panduri.

Trebuie sa facem ceva, desi deja e prea tarziu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Total de acord Ovidiu, dar oamenii nu se mobilizează, ăsta este printre cele mai mari defecte ale românului. Şi fără o mobilizare a cetăţeanului nu sunt şanse de reuşită în niciun proiect de acest fel. Iar oamenii preferă să se plângă de căldură decât să facă ceva pentru a avea umbră şi aer

Anonim spunea...

De acord, dar intr'o mult prea mica masura...
Te salut !

Anonim spunea...

Vino cu o propunere concreta si vei avea sprijin.Doar sa comentam ,nu are sens.Trebuie sa facem ceva impotriva defrisarii Bucurestiului.