joi, 23 august 2007

(False) blog-uri politice

Politicienii romani au descoperit apa calda. Asa ar putea incepe un articol malitios despre atacul la baioneta din partea oamenilor politici pentru cucerirea blogosferei romanesti. La mai bine de doi ani de la declansarea isteriei jurnalelor personale, mai multe personalitati din viata politica si-au deschis blog. Altora le-a fost creat un blog de catre detractori. Pe larg, despre blog-uri reale, imaginare ori false de-a dreptul in rindurile de mai jos.

Adrian Nastase: ministru, prim-ministru, blogger
in ultima vreme, fostul premier apare cu insistenta pe diverse canale media. Unul dintre ele este blog-ul Adrian Nastase: http://nastase.wordpress.com, nascut in paralel cu unul fake, http://bombonel.wordpress.com. Personal, il gasesc mai interesant pe acesta din urma.
Blog-ul oficial a devenit un canal important de comunicare pentru transmiterea mesajelor politice ale lui Adrian Nastase, un exemplu fiind o serie de aprecieri dure la adresa sefului de partid, Mircea Geoana. Blog-ul a generat articole in presa, luari de pozitie la nivel oficial etc.

Citeste continuare in Observator cultural

Niciun comentariu: