joi, 6 decembrie 2007

VideaNU. De ce-mi urasc primarul pe care, ca un bou, l-am votat


DA, DA. Nu te mai suportam draga domn primar. Nu te mai vrem. Avem deja fantezii cu matale nu mort, nuuuu, ar fi prea simplu. Chinuit. Zilnic. Apoi hranit pentru a te putea tortura in continuare. De ce te urasc eu? Pentru ca in 3 ani nu ai reusit sa construiesti nicio parcare subterana. Pentru ca nu ai reusit, cat inca erai amic cu PNL, sa fortezi trecerea metroului la Capitala, astfel sa se inceapa cele doua magistrale extrem de importante: Drumul Taberii - Pantelimon si Piata Victoriei - Otopeni.

Pentru ca lucrarile din trafic se fac haotic, termenele de executie sunt mai multe decat generoase. Pentru ca lucrarile s-au facut mai mereu prost. Vrei exemple?
Iti dau exemple: Bulevardul Poligrafiei s-a refacut direct pe pietris fara fundatie de beton; motiv pentru care prima banda de pe ambele parti se surpa mai mereu si apar petice. Polona are capacele de pe mijloc mult mai inalte decat nivelul asfaltului; bonus, a aparut o groapa prost astupata aproape de intersectia cu Eminescu. Prost s-a lucrat si pe Ion Ionescu Sisesti, tot fara fundatie de beton.

Prost s-a lucrat pe Stefan cel Mare, unde se simt o groaza de denivelari, asfaltul a crapat deja, iar canalele nu sunt aduse la nivel.... Mai am exemple, Videne...
Lipsesc sensurile unice, nu ai facut in 3 ani coordonarea inteligenta a semafoarelor... Iar RATB-ul pe care il promovezi e plin de putiferi pe care controlorii nu ii deranjeaza, desi regulamentul RATB prevede clar ca imputitii pot fi coborati si amendati!

Iata si un blog simpatic: antivideanu.blogspot.com.

3 comentarii:

Anca spunea...

Can I join the Club...? Mai stiu pe cineva care il uraste pe Videanu. Aici http://www.bogdanbarliga.blogspot.com/

Ovidiu Draghia spunea...

He He. Eu as vrea sa vad un site pro Videanu. Altul decat cel personal al primarului.

Anonim spunea...

din fericire nu l-am votat nici pe el nici pe superoligofrenu de base care a dus tara de rapa dupa ce a distrus bucurestiul( si totusi unii l-au votat din nou)