miercuri, 12 martie 2008

Operatia a reusit, doar pacientul ce o duce mai rau

Blogul Hallipa ar trebui sa-i zic (gemenii etern bolnavi din cartile Hortensiei Papadat Bengescu). Asa... fusai din nou la clinica la doctorul meu (cel nou). Am deschis de tot cusatura, niciun fir din cele puse la operatie nu se prinsese si se facuse o infectie de toata frumusetea. Vineri scosesem o parte din fire, speram ca restul era ok, dar te-ai gasit.

Am mai aflat ca nici cusatura din alt loc nu e ok, a fost facuta mai jos cu juma de centimetru si impiedica circulatia sanguina normala, fapt ce determina ca edemul cat pruna sa stea ferm pe pozitii si sa nu cedeze nici la antiinflamatoare, nici la gheata, nici la diuretice. Ar cam ceda el, dar pe unde sa se scurga apa aia din el? - sa-i fac un jgheab?

Concluzia o anticipati sper: multa dragoste catre incomptentii care m-au hacuit in miez de noapte, intr-un maxim sictir ca trebuie sa faca o asa lucrare in loc sa doarma linistiti. Asa ca si-au batut joc si mi-au facut un minunat cadou-ocupatie pentru vreo inca doua luni (varianta 8imista).

PS: Din categoria sa nu ne concentram pe o singura problema, ci pe doua sau mai multe, s-a mai intamplat ceva naspa miercuri seara. Life is beautiful!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Abonament la o clinica privata frumos si scapi de problemele mari care ar putea sa te lase fara urmasi.

Dai un ban da nu ti-o face in 3 ca Ciomu.

Sau pasaport si vira catre tari civilizate cu doctori, nu macelari.

Ovidiu Draghia spunea...

De acord cu ambele propuneri, Quebecul ma obsedeaza tot mai des... Insa acum merg la o clinica privata ca trebuie sa revolv problema. Pe viitor, cat/ daca mai stau aici, o sa incerc un abonament la Euroclinic.