miercuri, 16 aprilie 2008

Bulevardul Diverta, de la Dalles la Eva, via Scala

Anuntam pe acest blog ca Diverta a cumparat fostul Magazin Eva. Inca o veste, miercuri, 15 aprilie: Diverta a cumparat si Librariile Noi. Prin urmare, si libraria de la Sala Dalles devine Diverta, ceea ce ridica la trei numarul locatiilor dintre Universitate si Romana. Cred ca piata de carte pierde prin acest proces de globalizare pentru ca libraria de la Dalles avea un specific interesant: o excelenta aprovizionare cu carte straina.

Este evident ca acest atu nu va aduce plusvaloare Divertei, pentru ca si aici se va aplica reteta (slaba spre zero pe carte straina) din celelalte magazine ale gigantului. Putem vorbi de Bulevardul Diverta pe linia actuala a bulevardelor Balcescu si Magheru. Pacat.

2 comentarii:

Anonim spunea...

octavian radu spune ca va pastra actualul format al librariei de la dalles si nu cred ca sectorul de carte straina va fi afectat. cel mai probabil diverta scala se va inchide.

Ovidiu Draghia spunea...

Multumesc pentru raspuns Iann. Cea de la Scala ar fi intr-adevar in plus, insa de ani de zile este o destinatie iubita pentru cei care inchiriaza si cumpara DVD-uri. Reamintesc ca acolo era fostul Hollywood Music & Film, cumparat de Diverta acum cativa ani.