marți, 6 mai 2008

Cum a fost in Vama de 1 mai?


Ok a fost... Desi promit sa nu mai calc de 1 mai in Vama. Nu m-a deranjat aglomeratia, as fi suportat-o (cu greu), ci lumea fara legatura cu Vama. Ce inteleg prin asta? Juni care urlau din toti rarunchii: Hai Steaua! Fetitze deja bronzate care se plimbau pe toace pe ulita centrala. Baieti cu tricouri imprimate cu chestii argintii/ aurii.

Chelnerii de la Liana, angalati pe unicul criteriu "cocalar", imbracati cu outfituri specifice: geaca-gluga cu blanita, curea cu catarama enorma D&G (Dorina si Gigel, pentru necunoscatori), lanturi enorme la gat ori la pantalonii originali Armani... Freze cocos, par vopsit blond.

Si tot pe ulita centrala, m-am simtit ca in Capitala cand eram claxonat de masini. Si multe, multe masini si motoare de fitze...

Si din nou am fost surprins de comentariile scarbite la vederea celor doi-trei nudisti temerari. Fratilor, e VAMA!!! Valea la Costinesti ori Eforie, daca nu acceptati libertatea si linistea din Vama.

4 comentarii:

tromeu spunea...

ei, hai, ca nu pare sa fi fost chiar asa de rau, cel putin privind pozele

|:-)

Ovidiu Draghia spunea...

Pai pe plaja, departe de lumea dezlantuita concentrata "in centru", era ok.

Anonim spunea...

e normal. ce e la "moda" e luat cu asalt de toata prostimea. pacat de vama. era asha frumos...

Ovidiu Draghia spunea...

Sunt convins ca mai spre vara se mai linistesc lucrurile. Fetele pe toace au vazut ca li se infunda in colbul Vamii, masinile bengoase se umplu de praf, iar terasele cu manele nu sunt.