vineri, 16 mai 2008

Ziua cea mai verde, in Bucuresti, sambata


Sambata, 17 mai, Bucurestiul isi va regasi verdeata in Piata Revolutiei. Copacul de hartia aduna mai multe ONG-uri active in mediul (inconjurator), iar acestea isi vor prezenta proiectele. "Te-ai saturat de blocurile gri si vrei un pic de verde... Iti vine sa vopsesti totul cu vopsea, insa ai decis ca e mai bine sa fie copaci si iarba. Si vrei ca tu, cu mana ta, sa faci ceva pentru ca sa respiri un aer mai curat...

Indiferent daca esti inca la stadiul de intrebare sau deja ai luat decizia de a actiona, locul tau este alaturi de noi pe 17 Mai 2008... ziua pe care noi cei de la Copacul de Hartie impreuna cu Heineken Romania, am decretat-o ca fiind cea mai verde!

E verde pentru ca-i primavara! E verde pentru ca 15 din cele mai importante organizatii care au initiative de mediu iti prezinta proiectele lor. Ai de unde alege! in Piata Revolutiei sunt prezente, incepand cu ora 13, Agentia de Monitorizare a Presei, Asociatia Verzii, Bate Saua, EcoAssist, Clubul EcoTur, Greenpeace, Mai Mult Verde, Terra Ecologica, Terra Mileniul III, Salvati Delta, Salvati Vama Veche, Tasuleasa Social, ViitorPlus, WWF."

De asemenea, tot in Piata Revolutiei, vor canta Vita de Vie, Sarmalele reci, Byron si Krypton.

Niciun comentariu: