joi, 27 noiembrie 2008

Antena 3 lanseaza site-ul de promotii www.totulredus.ro

Antenele nu stau degeaba, asta e clar. Dupa lansarea VideoNews.ro de Antena3.ro si dupa noile servicii puse pe web miercuri de Antena1.ro, joi a fost lansat un site proaspat, fara legatura cu zona de News: www.totulredus.ro.

Este un site de promotii, realizat prin forte proprii de marketingul Antenei 3 care gestioneaza site-urile www.antena3.ro, www.videonews.ro si www.vdtonline.ro - copia sectiunii de Vedete din site-ul A3.



Din nou, o lansare in afara Intact Interactive. Probabil ca in cateva zile Totulredus.ro va fi inscris si in Trafic.ro, la fel ca si nou lansatul VideoNews.ro. Multa bafta lui Rares care se ocupa de acest proiect! O observatie, chit ca site-ul este beta: nu merge inca inscrierea: dupa completarea campurilor se reincarca formularul fara niciun mesaj si, fireste, fara a primi pe mailul indicat un mesaj.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Merci frumos, Ovidiu! Inclusiv pentru observatie, initial a mers inregistrarea dar se pare ca s-a intamplat ceva intre timp. Remediem:) Si nu ne oprim aici, mai avem cateva proiecte care vor fi derulate de o mica divizie online, sa-i zicem, a Antenei 3.

Ovidiu Draghia spunea...

Sa-mi dati si mie de stire. Sa arunc si eu un ochi. Desi de obicei sunt pe faza :D

Anonim spunea...

site-ul e cumva in lucru?ca nu merge...

Anonim spunea...

M-am uitat si eu pe site. Arata f. bine. Recomand si http://www.dealhunter.ro site doar cu promotii din magazinele online din Romania. Astept pareri. 10x