joi, 13 noiembrie 2008

Bogdan Olteanu: ipocrit, bigot. homofob... liberal cu alte cuvinte

Urasc in totalitatea ei clasa politica romaneasca: e mincinoasa in majoritatea ei, are sufletul pervertit, e traseista par excellence... Din traseism tragem si alta concluzie: nu exista doctrine in practica, toti actioneaza (p)oportunist, singurele chestii care se mai misca se intampla in preajma alegerilor.

In Colegiul 1, acolo unde locuiesc, candideaza o multime de indivizi. Pe unii ii stiti si voi: Sergiu Nicolaescu si Bogdan Olteanu, de exemple. Pe primul nu l-as vota nici tras pe roata - eu - pentru ca face parte din clasa (g)rea a oamenilor lui Ilici. In plus, e si un regizor execrabil, desi cu succes la publicul neavizat. Un soi de Coelho al scenaristicii ca tot am mai uzitat azi exemplul asta pe blog.

Ei, dar Bogdan Olteanu... Tinerel, usor obraznic, carismatic, al treilea om in stat... Mai mai ca as fi tentat sa-i trag o stampila. Dar stai, nu el e cel care a inceput ilegal campania cu circa o luna inainte de demararea ei oficiala? De m-am trezit cu cartierul Pajura plin de afise si cu pliante la mine in cutia postala cu mult inainte de demararea campaniei.

Nu este el cel care minte cu nerusinare si ma ia drept oligofren cand se maimutareste ca vrea pentru Colegiul 1 metrou, parcuri si Teatrul Masca? Primul la liberalul Orban, maidanele la liberalul Chiliman si teatrul la liberalul Iorgulescu!

Olteanu, pliantele si homosexualii



Ultima iesire a dovedit din ce material este croit fariseul Olteanu: acele false pliante in care se arata ca seful Camerei ii sustine pe homosexuali. Sigur, aia de au facut asta sunt idioti, dar miros ca om de presa un scenariu: Olteanu s-a victimizat ca stie ca aduce voturi. Imediat a pozat cu plozii si muierea ca el e crestin si nu are treaba cu "peinversii".

Nu doar ca liberalul s-a aratat proFUND homofob in reactia sa la mizeria cu pliantele, dar i-am vazut fatza oportunist bigota. L-am si imaginat in postura de evlavios pupator de moaste, cu ochii beliti la preasfantul obiectiv al camerei TV, acolo unde privirea sa fals cucernica ii hipnotizeaza pe alti bigoti ipocriti sa-l voteze.

Nu stiu cu cine si daca votez, ar fi prima data de cand am drept de vot sa nu ma prezint. Ca finala Iliescu - Vadim la care am chiulit nu se pune.

Bogdan Olteanu, cred ca dupa multi ani la metrou. Oare stia inainte de poza cat costa o cartela subterana?



Foto: site Bogdan Olteanu

3 comentarii:

Anonim spunea...

stii ca te urasc pentru asta, nu?

Ovidiu Draghia spunea...

Pai de ce o fata isteata ca tine ar uri pe cineva doar pentru ca are ALTA OPINIE? In plus, argumentata.

Diferentele de opinie se rezolva cu uri si bate doar daca asculti Salam Minune ;).

Restul oamenilor, aia cu neuroni activi, discuta.

Anonim spunea...

de ce nu:)