luni, 17 noiembrie 2008

UPDATE: Vama taie porcul pe holurile Parlamentului (VIDEO)

Chiar eram curios sa aflu care este numele candidatului la parlamentare sustinut de Tudor Chirila. Vama a anuntat ca este cu arme si bagaje de partea unui candidat rumen in obraji, cu coada pe sus, rozaliu si bine crescut. Un porc, porc de cocina.



Cum ultima piesa promovata este Tata taie porcul, nu este de mirare optiunea trupei Vama.
Mai jos, cantecul care poate fi socotit imnul candidatului sustinut de Tudor Chirila si trupa sa, insotit de un clip nou-nou, lansat azi.

Vama - Tata taie porcu' (videoclip lansat luni, 17 nov.)



UPDATE: Pe site-ul trupei Vama gasim un adevarat fief electoral al porcului, cu prezentare, pltaforma etc. Ce zice porcul de toata povestea asta? Pai sa-l ascultam: "Am avut azi (luni, 17 nov, n.m.) conferinta de presa, am ajuns s-o fac si pe asta. Sa vin sa dau explicatii. Sa-mi incalce viata privata! Ce-am de gand sa fac in urmatorii 4 ani? Nu le e rusine?! Am eu planuri cu scroafa, dar nu tre’ sa afle toata tara.

Oricum... stiam intrebarile dinainte. Altfel nici nu veneam. Da’ tot m-a enervat. Ce criza economica? Nu de la mine a pornit. Mi-a zis Chirila ceva de bursa, ca as putea sa ma bag. Dar dupa ce-am sunat acolo sa-ntreb si eu cand au inscrieri mi-a inchis in nas [...]"

Foto: blog Tudor Chirila

2 comentarii:

Anonim spunea...

Auzi, da' tu nu stii sa scrii singur? Ce tre sa copiezi ce-am scris eu pe blogu' meu?

Ovidiu Draghia spunea...

Domnu' porc-candidat, cu umilinta va cer scuze. Dar ca sa va treaca supararea, promit sa va votez. Eu si familia mea va vom vota!