luni, 25 mai 2009

Doua cladiri rase pe Rosetti - ministrul Impotent al cultURII se revolta degeaba - FOTO si VIDEO

Asta seara dupa ce am vazut un material la Stirile Pro Tv despre o casa situata intr-o zona protejata rasa aproape complet in cateva minute, fara avizele legale, am mers la locul cu pricina sa vad ce mai ramasese.

Pana sa ajung acolo, am constat cu stupoare ca o alta casa, pe C. A. Rosetti 27 fusese si ea pusa la pamant. Culmea ironiei, corespondenta inca ajunge pe adresa respectiva pentru ca in gardul improvizat era infipta o scrisoare.

Casa veche distrusa se afla pe Maria Rosetti la intersectie cu Armeneasca, aproape de locul unde se mai afla o casa veche si ea rasa: pe Franzelari 1, colt cu Popa Rusu - continuare la Maria Rosetti.

Ministrul Culturii se arata revoltat in materialul difuzat de Pro Tv asupra vandalismului practicat de mafia imobiliara in Bucuresti. Pai bine mai mostenitorule nedemn al lui Paleologu, functia asta de ministru e doar o decoratie pe care o porti pe piept? De ce nu faci legi pe care sa le trimiti Parlamentului, unde ai majoritate, prin care fapte de-astea sa-l bage in puscarie pe faptas si casa sa fie reconstruita?

Stiti ce penibll e sa vezi o masina de politie care pazeste corpul ramas de o noua interventie a excavatorului criminal? Da, avem legi pentru prosti si trebuie postat un jandarm sa nu fie demolata o cladire pentru ca legea desi interzice distrugerea nu il atinge real pe proprietarul incult si abject.

La plecare, am luat o bucata mica din fosta casa acasa la mine, cred ca un element din friza. Zace mort in biblioteca, sub raftul cu cartile despre Bucuresti.

Detalii si pe Cotidianul despre demolarea casei aflata pe Maria Rosetti 38. Ziarul, evident PD-L-ist, bonus: e si campanie, il prezinta intr-o aura de luptator pe ministrul pleasca, iar in doua articole politice ataca, fireste, PSD si PNL. Mi-e sila de presa asta pe print ori TV vanduta politic.Teren liber pe C. A. Rosetti 27
Casa distrusa pe Maria Rosetti, colt cu Armeneasca
Teren liber intre Franzelari si Popa Rusu
VIDEO demolare casa Bucuresti

Un comentariu:

Anca spunea...

Tipic pentru Bucuresti...