miercuri, 23 decembrie 2009

Muvix.ro - urmareste legal filmele

Un site pe care il asteptam de mult timp, lansat in Romania: www.muvix.ro, unde pot fi urmarite filme de lung metraj, legal, contra unei sume modice. Zilele acestea poate fi vizionat gratuit Filantropica, in limita a cateva sute de stream-uri.

Construit pe structura video on demand, Muvix.ro este un proiect ambitios care a decis sa spuna "NU" pirateriei si sa ofere in schimb o selectie de filme care merita si care pot fi vizionate la o calitate de 1200 Kbps, oricand si de oriunde.

Site-ul www.muvix.ro porneste la drum cu un portofoliu de peste 30 de filme romanesti si straine, filme de referinta cu regizori si actori celebri, productii care s-au bucurat de nominalizari sau premii in cadrul festivalurilor de profil . Portofoliul va creste constant, inclusiv cu filme sugerate de utilizatori, cu conditia ca acestea sa se incadreze in categoria filmelor bune.

Iubitorii de film pot gasi pe site inclusiv filme rare pe care le cauta de multa vreme si pentru care ei sunt cei care aleg ora vizionarii, in functie de programul lor. Pentru plata, cinefilii au de ales intre plata prin SMS si plata online, prin card.

Pe Muvix.ro filmele pot fi vazute numai online, fara posibilitatea de a fi descarcate. Calitatea continutului si protejarea drepturilor de autor sunt asigurate prin intermediul Microsoft Silverlight, un download ce se instaleaza in doar cateva secunde si permite consumatorilor media noi experiente, la cea mai buna calitate."Intr-o piata in care filmele noi apar pe serviciile «celebre» a doua zi de la premiera mondiala, a lansa un astfel de site cu plata poate fi o nebunie. Cineva insa trebuia sa incerce, asa ca am facut-o noi. Viitorul ne va arata daca piata se va indrepta catre continut platit, asa cum am pariat noi", afirma Orlando Nicoara, General Manager al MediaPro Interactiv.

Cinefilii obisnuiti sa urmareasca filme la televizor gasesc pe www.muvix.ro instructiuni pentru a putea conecta calculatorul sau laptop-ul la televizor, in functie de tipul de aparatura pe care il detin.

Inca din prima saptamana, Microsoft si Muvix.ro ofera utilizatorilor un cadou de sarbatori constand intr-o serie de filme ce pot fi vizionate gratuit. Primul din aceasta serie este celebrul film "Filantropica", o comedie in care userii ii vor regasi pe Mircea Diaconu si pe Gheorghe Dinica.

Niciun comentariu: