marți, 9 martie 2010

Banci noi de cimitir in Herastrau (FOTO)

Constat cu neplacere ca doctorul Sorin Oprescu o ia razna, grav. Banii Bucurestiului sunt tocati aiurea pe proiecte fanteziste, precum arteziene, ceasuri aurite, circuite turistice pe garlele Capitalei, dar strazile stau nereparate, culoarele unice RATB nu sunt create, proiectele majore de infrastructura sunt blocate, subventiile la caldura sunt eliminate complet - nu reduse progresiv, ceea ce ar fi ok.

Dar ma indepartez de titlu. Duminica am profitat de soare si, dupa ce am terminat foto-reportajul de pe Berzei - Buzesti, am mers la plimbare in Parcul Herastrau. Ceea ce am vazut, m-a umplut de nervi. Este vorba de noile banci instalate cu zecile in parc, ele arata ca niste lavite de cimitir, bune de vegheat/ plans mortii. Cata risipa a banului public cu inlocuirea vechilor banci - vechi este un termn impropriu pentru ca erau solide si nu aveau multi ani in spate.

Cat il mai suportam pe acest impostor de Oprescu?

4 comentarii:

Andreea spunea...

Nici mie nu-mi plac băncile astea noi, imi plac cele vechi, alea verzi. Ai dreptate, arată un pic ca de cimitir :(

Raiden spunea...

Exagereaza cu stema Capitalei. Desi arata bine aceste banci, cred ca au costat co caruta de bani, care ar fi putut fi investiti unde e mai urgent.

Nu as zice ca sunt banci "de cimitir", doar ca ne-am dezobisnuit noi sa avem mobilier urban frumos.

Mihaeladm spunea...

Ohh, dar nu sunt de cimitir. Mie imi par chiar aristocratice.
E drept ca nu un mobilier urban baroc ar fi trebuit sa fie prioritatea intr-un oras in care se pravalesc cladiri prin centrul istoric.

Mihaeladm spunea...

ma intreb daca nu au fost deja vandalizate, asta mi se pare marele pericol, avand in vedere cat trebuie sa fi costat.