vineri, 4 februarie 2011

Tur virtual 3D în muzee cu Google Art Project

Articolul meu din Observator cultural: Google a lansat o aplicație similară lui Street View, prin care putem pătrunde în spațiul muzeelor mari din lume: Google Art Project. Aplicația permite un tur virtual 3D pe culoarele multor muzee – treptat se adaugă altele – iar tablourile pot fi privite la o rezoluție mare, din diverse unghiuri. Trecerea de la o galerie la alta se face mai ușor decît în spațiul real prin folosirea unui motor de căutare care oferă sugestii de autori și opere dintre cele expuse în muzeul respectiv.

Citește integral textul: Tur virtual 3D în muzeele lumii cu aplicația Google Art Project

2 comentarii:

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

Florea Mihai Ionut spunea...

ha ha... interesant blog si foarte diversificat. imi cautam ceva legat de dimensiunea virtuala a constiintei si dimensiunea cuantica a constiintei si am dat de o dimensiune virtuala a artei...e destul de aproape de ce cautam:P ms. mi-ai dat niste idei noi:P