vineri, 7 martie 2008

Doctorii, acesti macelari ai vietilor noastre sau Sexul meu, camp de lupta in Bosnia

Nu, nu toti. De la bun inceput subliniez: nu toti sunt macelari. Insa cu siguranta stimabilii care m-au taiat pe mine, da. Pana azi eram un biet paranoic care se vaita de diverse sechele post-operatorii si caruia i se parea ca niste ceva-uri nu merg ok. Azi am mers la un alt doctor, profesor si chirurg cu vasta experienta care s-a luat cu mainile de cap. Cum sa va zic... Este o piesa de teatru a lui Matei Visniec, s-a jucat la Teatrul Foarte Mic, Sexul femeii - camp de lupta in Bosnia.
Puneti la masculin si dati sens propriu titlului nou rezultat: o taietura laterala care nu s-a inchis si dadea in necroza din cauza firelor, edem, o alta infectie in alta zone, fire care atarna aiurea, in alta zona, deci adio priza intre piele si tesutul principal... SI ALTELE.
Acum stau si ma rog ca rana deschisa - unde ar fi trebuit sa fie o banala cusatura reusita, cea din exterior, sa se vindece si sa nu dea in altele si imi pun toata speranta in medicul la care am mers azi.
Ma distrez in continuare cu gheata (ma ingrijoreaza ca nu mai simt nimic neplacut - cred ca am ucis cu atata rece ceva "senzori"), cu pastile, cu betadina, cu musetel... cu pizda ma-sii. Scuzati limbajul, dar psihicul meu e labil spre debil lately.
Iubesc medicii de la urgenta din Romania (vezi ce am scris anterior de Urgenta si Panduri). V-as impusca pe toti (cei prin care am trecut eu).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Ovidiu, ti-am citit jurnalul chinurilor care s-au abatut asupra ta in ultima vreme si vroiam doar sa te incurajez si sa-ti urez sa fii din nou, sanatos, pe plaja la Vama Veche...stiu cat de bine e...