miercuri, 2 aprilie 2008

La Timpuri noi... tot ei (militienii si securistii) - NATO-anarhistii teroristi, saltati cu duba



UPDATE 2: Razvan Martin, directorul Agentiei de Monitorizare a Presei, a fost saltat din masina sa pentru ca dorise sa ofere asistenta "anarhistilor". Mi-e tot mai sila de sistemul putred.

UPDATE 1: Potrivit unor afirmatii ale unor tineri sustinatori ai celor care au fost arestati, militia a facut uz de forta, unii dintre cei arestati au fost batuti si au fost amenintati cu moartea. Si daca e pe jumatate adevarat este foarte grav si ne arunca inapoi in bezna fricii ceausiste astfel de reprimari brutale.

-------------------
Butonam azi telecomanda si urmaream linistit curgerea imaginilor vesele cu Bush si Basescu. Presedintele nostru avea orgasm vocal gratuit pentru ca reusise sa se joace pe plaja de la Neptun cu unul dintre liderii lumii. Cei doi au vorbit discutii pentru ca, asa cum s-a auzit la conferinta de presa, nu au stabilit nimic concret: vizele raman, cu Teo Peter ramane cum a stabilit injustitia americana si... cam atat.
Momentul liric a fost rupt de stirea de ultima ora cu arestarea unui lot consistent de tineri teroristi care unelteau, culmea ironiei, intr-o hala a fabricii Timpuri Noi. Ne-am facut de rasul lumii civilizate cu actiunea in forta de tip securisto-militian impotriva unor pusti care DISCUTAU despre extinedera NATO si vopseau niste bannere cu mesaje ostile.

Am vazut imagini cu tinerii incatusati, coborati cu mainile la ceafa dintr-o duba a jandarmeriei. Pe fetzele fetelor se citea uimire si este de inteles. In naivitatea lor credeau ca venisera intr-un stat civilizat, membru UE si NATO! Oricum, sper ca porcaria de azi sa se lase cu un mic scandal diplomatic pentru ca este vremea ca libertatea de expresie sa fie respectata si in Romania! Isi mai aminteste de reactia lui Nastase la aparitia raportului Armaghedon cand a starnit militia intr-un mod pur democratic?
Iata ca spiritul ceausist traieste bine mersi in Romania, iar libertatea de exprimare este o poveste de adormit copiii. Aveti voie sa vorbiti ce vreti in timpul summitului NATO, dar sa fie de bine.




Sa arestati bine!

Imaginile teroristilor anarhisti, via Realitatea Tv.

2 comentarii:

Anonim spunea...

In armata, politie ordinu se executa nu se discuta.
Astia mici cred ca au cautat-o si cu lumanarea.
Anarhistii astia cam sunt din sistem, oare basescu nu s-a folosit de ocazia asta sa arate ce prost gestioneaza Guvernu tara. Mircea Toma e recunoscut ca un inflacarat sustinator al lui Superbase.

Ovidiu Draghia spunea...

Am asteptat un pic pana sa-ti raspund. Blogul, fatza de un site de stiri, permite inflacarare si preluarea unei stiri fie si dintr-o singura sursa. Dupa cum am vazut (amandoi), a cam fost vorba de abuzuri, nu?