miercuri, 30 iulie 2008

Bucurestiul, catre normalitate

Avem un centru public de inchirieri de biciclete! Inceputul este modest, dar merita semnalat si incurajat. Puteti sa inchiriati bicicleta prin intermediul serviciului Cicloteque, disponibil in zona Facultatii de Drept din Bucuresti, contra unor sume accesibile, zic eu.

100 RON / an* - tarif întreg
50 RON / an* - tarif redus pentru elevi, studenti sau pensionari; se acorda in baza unui document care sa ateste acest lucru (carnet de elev sau student vizat pe anul în curs, talon de pensie)
* 12 luni de la data inscrierii

Un abonat Cicloteque poate imprumuta la un moment dat o singura bicicleta, impreuna cu accesoriile aferente: lant antifurt, casca de protectie. Perioada de inchiriere reprezinta intervalul dintre momentul inchirierii si momentul restituirii bicicletei / accesoriilor.

Inchirierea se poate face cu ora (/h), cu restituire in aceeasi zi (/12h) sau cu restituire a II-a zi (/24h).Totusi, mai sunt si alte optiuni de inchiriere a unei biciclete: un serviciu micut, aici, in Pantelimon, pe care l-am folosit si in ziua testarii pistelor de biciclete, alaturi de Ziare.com, si un altul pe strada Agricultori.

Niciun comentariu: