joi, 31 iulie 2008

UPDATE: Elevator urca in Fabrica (VIDEO)

Joi seara de la 7 un film misto in Fabrica. Buget urias, circa 200 de euro (!), decor amplu: corpul unui lift. Actori misto, trailer pe masura.

UPDATE: Filmul este bestial!! Dialogurile sunt autentice, tensiunea e bine montata, filmarile sunt iarasi misto si totul se intampla cu 2 oameni in camera liftului. Finalul este bine gandit pentru ca, atentie, nu e un film roz american.
Am intrebat echipa daca s-a incadrat cu adevarat in 200 de euro si au spus ca da pentru ca a muncit multa lume gratis. Ok, dar pe ce s-au dus 200 de euro? Casete, mancare si afise a venit prompt raspunsul. Eu le urez bafta cu promovarea si, sincer, as recomanda oricui sa mearga la cinema sa-l vada, daca ar reusi sa-l urce si pe marile ecrane. Si inca ceva: incredibil de multa lume in sala, public misto de film care a empatizat cu soarta celor 2 captivi in lift. Pardon, elevator (vedeti filmul pentru sinonimia asta). S-a ras, am stat cu inima stransa si, la final, desi nu e ok cum vroiam, ne-am bucurat sa o vedem vie si smulsa din pelicula pe Iulia Verdes, aplaudata puternic pentru rolul ei credibil. Partenerul Cristi Petrescu era la Milano asa ca nu ne-a onorat cu prezenta. Si avea doar 16 ani cand a filmat Elevator! Vorba lunga... Urmariti pe unde va mai rula filmul si musai sa-l vedeti ca e foarte tare.

Niciun comentariu: