miercuri, 24 septembrie 2008

Scurtmetrajele Megatron, Joi si Bricostory la ICR Bucuresti, miercuri

Miercuri, 24 septembrie, ora 19.00, la sediul ICR va avea loc avanpremiera scurtmetrajelor Megatron (regia: Marian Crisan), Joi (regia: Hadrian Marcu) si Bricostory (regia: Andreea Paduraru).

Seara de film va avea loc in prezenta celor trei regizori.

Megatron, 2008, 15 min., Premiera in Romania
Palme D’or pentru scurtmetraj, Cannes 2008.
Cu: Gabriela Crisu, Maxim Adrian Strinu
Este ziua de nastere a lui Maxim care implineste 8 ani. Impreuna cu mama lui, cei doi locuiesc intr-un sat aflat destul de departe de oras. De ziua lui, mama il duce la McDonald’s .Joi, 2007, 30 min.
Ea e o muncitoare oarecare dintr-o fabrica de prosoape. La sfarsitul unei zile de lucru, accepta invitatia unui coleg de a o conduce acasa. Cand ajung la destinatie, el intra in casa si fac sex. In ciuda acestui lucru, intre ei nu se creeaza nicio conexiune si nimic serios nu pare sa iasa din intalnirea lor. Astfel ca fiecare petrece noaptea separat. Inca o zi de joi care ar fi putut fi diferita, dar nu a fost.

Bricostory, 2007, 21 min.
Ana si Paul, un tanar cuplu, merg in timpul pauzei de serviciu la un magazin de amenajari interioare. Intr-o incercare de a-l face pe Paul gelos, Ana se imprieteneste cu Robert, un angajat al magazinului.

Mai mult, pe icr.ro.

Un comentariu:

Anonim spunea...

imagini de la eveniment: http://www.youtube.com/watch?v=TtXo5J2qMc0