joi, 11 decembrie 2008

Despre bizonii din trafic si site-ul deanpulea

Sunt un ins naiv si un sofer bizar, in sensul ca practic politica justitiei ponderate in traficul- jungla din Bucuresti. Recent am trecut prin urmatoarea faza: venind pe Drumul Taberii dinspre Razoare, am intrat pe Compozitorilor (1 mMi), apoi am vrut sa cotesc dreapta pe aceeasi strada in directia defunctei Tricodava.

Fix dupa colt pe banda a doua si singura ramasa pentru circulatie in directia amintita era oprit un taxi fireste cu avariile si fara sofer. L-am depasit pe contrasens pe bizon, insa, aici a intervenit justitia ponderata si cu impuls de autoconservare, l-am claxonat un pic in semn de protest. Mi-am continuat drumul, am trecut de Tricodava cand m-am trezit urmarit de bizon.

L-am lasat sa ma depaseasca, s-a bagat in fata mea, m-a injurat si ma gandeam resemnat, ciobano-mioritic, ca va iesi cu bata din masina. La primul semafor, fiind in fata mea, mi-a dat insa o altfel de lectie: nu a plecat la verde, m-a blocat cu alte cuvinte si, la rosu, a accelerat si el.

Consider ca am procedat corect si, vorba unui blogger, bine ca nu am o arma ca tare ma tem de ce as face cu ea in situatii de-astea.

Pana una alta, avem campanii peste campanii contra miticilor din trafic - da, mitocanii din Bucuresti merita eticheta asta data de ardeleni prosteste TUTUROR bucurestenilor. Si uite si un site misto fix despre nesimtitii care parcheaza te miri unde: deanpulea.blogspot.com.

2 comentarii:

Anonim spunea...

www.rmagazin.ro Cele mai mici preturi la laptopuri si siteme desktop second-hand

Dan Gheorghe spunea...

sunt o gramada de nenorociti in trafic. si nu numai acolo. romania a ajuns o tara greu de locuit, de acceptat. legat strict de trafic, sunt de parere ca legile ar trebui sa fie mult mai dure. aici ma refer la introcucerea prevederii prin care permisiul de conducere sa fie suspendat definitiv. sosele trebuie curatate de asa-zisii soferi. consider ca cel putin jumatate dintre soferii din romania si-au luat carnetul, in ultimii 20 de ani, pe spaga. vezi cazul pitesti, dar nu numai acolo. daca ancheta ar fi continuat la nivel national s-ar fi gasit focare similare de coruptie in toate judetele. ori acum doar legile dure ar putea sa elimine din trafic pe cei care nu vor sau nu stiu sa respecte legislatia rutiera. sau nu se pricep sa sofeze.