luni, 26 ianuarie 2009

RATB-una calda, alta rece

Mi-am facut vineri abonament pe RATB. Stati, nu sariti sa loviti un sofer care CIRCULA si cu metroul si cu ratb-ul, dar cu cartela si bilet, ocazional. Mi-am facut insa abonament pt ca voi sta cu masina in service. A fost misto ca am platit cu cardul bancar direct la chiosc si am primit drept abonament un card cu numele meu. Cardul este eliberat gratuit. Chiar misto chestia cu cardul Activ, folosibil si pe pe metrou si pe RATB si care se incarca oricand. Partea naspa a fost obisnuita intalnire cu putiferul. De fapt, cele 3 probleme pe care le am cand merg cu transportul public sunt: putiferul, manelarul-fara-casti si lipsa benzilor proprii pentru RATB (deci timp pierdut in trafic).

2 comentarii:

madalina ionescu spunea...

Buna dimineata in real world! cardurile alea de la ratb exista de vreo 2 ani, poate si mai bine. iar manelistii nu merg cu 'busu, ca ei ARE bmw, mertzane etc

Ovidiu Draghia spunea...

Buna dimineata in lumea adevarata. Stiu ca exista de doi ani, pana acum insa am folosit bilete. Nou pentru toti e ca se poate plati cu cardul bancar la chiosc. Si pardon, la mine la periferie in Bucurestii Noi, pe drumul spre Gara, manelarii asculta la mobil ariile lor favorite, fara casti.