luni, 26 octombrie 2009

Referendumul pentru parlament unicameral are site

Am observat in cursul zilei de luni o reclama care ruleaza pe cateva site-uri media, cu trimire la www.parlamentunicameral.ro. Am fost curios sa aflu cine se afla in spatele acestui site. De pe Rotld nu am aflat nimic pentru ca datele detinatorului domeniului sunt private, insa din clipurile de promovare a referendumului si dintr-un link din site-ul amintit aflam ca promotorul este Institutul de Studii Populare (ISP)

Potrivit site-ului fundatiei Institutul de Studii Populare, aceasta este legata de Partidul Democrat - Liberal si "are un rol de think-tank, prin intermediul careia vor fi dezvoltate elementele doctrinare si de identitate politică a PDL. Misiunea fundamentala a ISP este sa contribuie la prosperitatea Romaniei si la consolidarea valorilor democratice in Romania si in regiune. ISP isi propune sa contribuie la dezvoltarea si promovarea doctrinei populare in Romania, sa proiecteze si sa recomande politicile publice necesare unei guvernari eficiente de centru-dreapta."

In consiliul academic al fundatiei ii regasim pe: Vladimir Tismaneanu-presedinte, Teodor Baconsky, Radu Carp, Chantal Delsol, Tom Gallagher, Petre Guran, Gabriel Liiceanu, Mihail Neamtu, Virgil Nemoianu, Radu Preda, Roger Scruton si Ioan Stanomir. In cel administrativ se afla Anca Boagiu, Valeriu Stoica, Dragos-Paul Aligica, Cristian Preda si Sever Voinescu.

Deci, fundatia ISP plateste campania de promovare a referendumului. Ce buget pune la bataie?

Niciun comentariu: