miercuri, 11 noiembrie 2009

Totul despre WINDOWS 7: Interviu cu Tudor Galos, Windows Business Group Lead

Joi apare in revista Observator cultural, ajunsa la numarul 500, un interviu despre sistemul de operare Windows 7, cu Tudor Galoş, Windows Business Group Lead.

"[...] Unii utilizatori se gîndesc la situaţii din trecut cînd era mai bine să aştepte o perioadă de timp pentru rezolvarea multor bug-uri pînă să instaleze un sistem nou apărut. Care sînt argumentele pentru care Windows 7 nu se află în situaţia aceasta şi poate fi cumpărat şi instalat imediat?

Noi am ascultat părerile și doleanțele partenerilor și clienților noștri care ne-au ajutat să setăm direcțiile de dezvoltare pentru Windows 7.
Cu Windows 7, Microsoft construiește pe investițiile substanțiale pe care compania le-a făcut și le face în îmbunătățirea securității, fiabilității și performanței îmbunătățind în același timp gestiunea PC-urilor și introducînd noi scenarii de utilizare, și oferă un sistem de operare care este mai simplu, mai rapid, mai fiabil, mai sigur, și care utilizează eficient resursele hardware curente și se conectează ușor la dispozitivele folosite de utilizatori.

Windows 7 reflectă o abordare evoluată în proiectarea și realizarea unui sistem de operare, prin care lecțiile din sistemele de operare precedente sînt învățate, feedback-ul clienților este mult mai atent încorporat în procesul de dezvoltare, noile facilități sînt introduse într-un mod care menține compatibilitatea și performanța, astfel încît partenerii din ecosistemul hardware pot ușor și rapid construi noi capabilități pe care Windows să le ofere.

Pentru a ne asigura că cele mai noi facilități nu creează probleme în procesul de dezvoltare, planul pentru sistemul de operare a fost finalizat de la început, reflectînd inputul clienților și cererea pentru scenarii end-to-end precum și colaborarea de la început cu ecosistemul hardware pentru a asigura stabilitatea și compatibilitatea [...]"

INFO + despre Windows 7

Interviul integral cu Tudor GALOS: Windows 7, lansat în România

Niciun comentariu: