luni, 7 decembrie 2009

Mircea, fa-te ca invingi!

M-am distrat copios cand l-am vazut pe Geoana cum se bucura stupid, bazat doar pe niste sondaje care il departajau minimal de Base. Pe de alta parte, nici reactia victorioasa a lui Base nu a fost ok, din aceleasi motive.

Probabil ca nu se va inregistra o rasturnare de situatie - din nou. Oricum cumparare de voturi cu bani, sacose, telefoane mobile etc. s-a operat in ambele tabere, asta pentru fanii inraiti ai vreunui candidat.
In fine, Mircea inca se bucura de victorie, avea si textul pregatit pt blog - si inca e postat!

"Am invins!

Îi mulţumesc contracandidatului meu pe care îl asigur de respectul pe care îl merită un fost preşedinte al României. Este un semn de normalitate. La fel cum tot un semn de normalitate este ca transferul de putere să se producă în mod democratic, fără incidente şi fără evenimente care să arunce o umbră asupra imaginii României.

Împreună am învins. Victoria de astăzi este a unui întreg popor. Le mulţumesc tuturor românilor. Mulţumesc colegilor mei din PSD şi din PNL, domnilor Crin Antonescu şi Klaus Iohannis. Mulţumesc familiei mele, soţiei şi copiilor, părinţilor noştri. Sunt convins că tatăl meu mă priveşte acum de sus şi că se bucură împreună cu noi." [continuare]


Niciun comentariu: