sâmbătă, 8 mai 2010

La Cool Cat - Petrecere caritabilă cu tema Pink Floyd

Sâmbătă seara de la ora 10 are loc la Clubul Cool Cat din Bucureşti o petrecere caritabilă oragnizată de Centrul Ceh, cu tematica Pink Floyd. Intrarea se va face doar pe bază de... jucării, haine pentru copii, cărţi de poveşti etc.

Mai întâi. pe peretele exterior Cool Cat vor fi proiecţii din concertele Pink Floyd, iar pe la 1 un party cu muzică ´90s. Ma jos, o explicaţie privind motivul pentru care sunt strânse jucăriile.

"Satul Slon, aflat in judetul Prahova, la 70 de km de Ploiesti pare un sat ca oricare altul. Daca te-ai afla doar in trecere, privind doar oamenii instariti din acest sat, n-ai reusi sa intelegi ca ‘peste deal’ exista aproximativ 100 de familii aflate in dificultate, fara curent electric, fara drum de acces, fara scoala si fara cele necesare unui trai decent. Am fost acolo, un grup de prieteni si cel mai mult ne-au impresionat copiii. Au venit la noi, ne-au zambit si ne-au convins sa mai venim o data. De data aceasta insa, nu ne vom afla doar in trecere: vom merge pentru a-i face sa zambeasca de ziua lor."

Ne vedem la 10, la Cool Cat, pe strada Gabroveni, lângă Lipscani.

Niciun comentariu: