luni, 1 martie 2010

Bestfest 2010 s-a anulat, dar Faithless vin la Bucuresti in iulie

Din pacate, Bestfest 2010 s-a anulat! Cel mai tare festival de muzica organizat in ultimii ani la Bucuresti nu mai are loc anul acesta, dar singurul concert confirmat al festivalului se va tine. Faithless vor canta pe 16 iulie, iar Emagic va anunta locatia si detaliile evenimentului.

Iata cum suna comunicatul Emagic, postat pe site-ul oficial B'estfest: "Ca urmare a perioadei de recesiune ce afecteaza inca numeroase ramuri ale economiei globale, compania organizatoare a B'ESTFEST - Emagic - a luat decizia de a amana editia 2010 a festivalului.

B'ESTFEST a crescut an de an, si un eveniment de aceasta talie necesita costuri enorme, care intr-o piata afectata de restrangerea bugetelor de marketing si advertising nu pot fi sustinute exclusiv din vanzarea de bilete. Am obisnuit publicul cu o anumita notiune a ceea ce inseamna un festival non-liniar de minim trei zile, cu mai multe scene, peste 30 de artisti si diferite alte atractii.

Anul acesta conceptul de B'ESTFEST nu ar putea avea loc in aceleasi conditii, prin urmare am preferat sa amanam cea de-a patra editie, asa cum de altfel si festivaluri internationale precum Glastonbury, Leeds/Reading, Pukkelpop sau Melt! au facut de-a lungul timpului", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Niciun comentariu: