joi, 5 iulie 2007

Mediafax.ro - in sfarsit noul site


S-a lansat noul Mediafax. Arata un pic modificat fata de ceea ce stiam ca va fi, iar zona de personalizare ar trebui cizelata: prin selectarea mai multor categorii, stirile curg una sub alta fara a stii unde se incadreaza. Blogul inca nu se incarca (sic!) insa probabil ca acest broken link va fi remediat rapid.

In rest, imi place, este aerisit, ordonat, curat si foarte dens in acelasi timp prin taburile interne. Nice job Orlando & the team!

Catavencu eCatavencu - new & improved


S-a lansat noul site Catavencu care va fi actualizat zilnic. Catavencu.ro a fost separat de arhiva electronica a printului care va fi publicat on-line tot pe bani pe eCatavencu.ro, format pdf - sigur, asta e trend-ul peste tot, dar de ce ar fi mai de succes acum ideea de a cere bani, cand nu a functionat in toti anii astia?

Site-ul arata misto si apasa pedala pe un drum care s-a dovedit de succes in ultimul an si la noi: content funny, dar si texte originale, in stilul academicienilor.

Presa romaneasca on-line. Trecut, prezent si viitor

Am scris un articol despre presa romaneasca pe Internet in revista Observator cultural. Iata un intro si link catre articolul integral. De asemenea, in grupaj mai puteti citi doua micro-intreviuri cu Cristian Pantazi de la HotNews si cu Mihai Musatoiu de la Daily Business. En&joy:

"New media este domeniul cel mai dinamic al Internetului romanesc. Aici s-au petrecut cele mai multe schimbari in ultimul an, s-au lansat site-uri, s-au reconfigurat paginile de Internet, s-au investit o multime de bani atit pentru configurarea redactiilor site-urilor, cit si pentru dezvoltarea content-ului. De exemplu, dezvoltarea unei sectiuni de video-stiri presupune investitii destul de ridicate pentru cumpararea de servere si pentru configurarea unui program dedicat care sa converteasca fisierele." - continuare

miercuri, 4 iulie 2007

duminică, 1 iulie 2007

Et in Pink ego. La B-Estival, Bucuresti






Imi dau palme si suturi in fund ca m-am dus abia dupa 8 seara la B-estival. A fost super tare, organizare beton, lume foarte misto, multi straini.... Am prins Reamonn si Pink care au provocat isterie colectiva. La fel ca Faithless aseara, unde din pacate nu am ajuns... Iaca niste poze calde!!!!

PS: Adriana asta se misca super repede. E drept, io m-am straduit sa urc poze, insa ea deja avea text pe blog despre B-Estival - tot pe Pink si Reamonnn. Bravo, fata!!!