joi, 28 iunie 2007

Fantani roz, verzi, galben... Unirii, in Bucuresti!


Azi eram plin de draci din cauza dragii birocratii de Dambovita. Insa am avut la Unirii o frumoasa surpriza care m-a scos din tensiune... Si m-am apucat sa fac poze la greu. Fantanile scuipau apa roz, verde, galbena... Ce mai, o frumusete. Si m-au prins si colegii de la Observator in flagrant, cand faceam poze!!!
Am aflat ca un artist a avut ideea de a scoate orasul din griul care e omniprezent si a decis sa coloreze fantanile. Ar fi vrut sa puna si multa spuma care sa iasa pe starzi... Insa onor primaria a zis ca is too much!!

miercuri, 27 iunie 2007

Nu mai taiati COPACII, taiati de la radacina PRIMARII!

Nu, nu doresc sa incit semenii la violenta, insa ma incearca un sentiment de oroare la adresa imbecililor de primari pe care noi, ca prostii, i-am votat. In plina canicula, seceta si hecatomba incipienta provocata tot de caldura - pana acum aproape 40 de morti, cu tot cu cei inecati - primarii taie copacii si accepta retrocedarea parcurilor!!! Da, e vorba de Bordei care poate fi (inca) expropriat in interes public, e vorba de masacrele comise pt. amenajarea de parcari - Mosilor/ Colentina si mai nou pe Apusului, e vorba de betoanele turnate in IOR, de jdemiile de terase din Cismigiu, Herastrau ori Tineretului care s-au facut/ extins prin uciderea unor copaci.

Ne priveste pe toti treaba asta pt. ca respiram un aer tot mai incins si din cauza vegetatiei lipsa si pierdem ANI din viata deorece inhalam praf, pulberi si tot soiul de mizerii pentru ca exista tot mai putini arbori care sa ne ajute. Cred ca ar trebui mai mult civism si combatarea actiunilor edililor. Nu este imposibil si am un exemplu in acest sens: RATB dorise sa reintroduca linia de tramvai pe Panduri, in fata Academiei Militare, insa locatarii din zona s-au opus cu vehementa si au avut castig de cauza. Linia a ramas pe Progresul si spatiul verde cu iarba si copaci, plantate acum cativa ani, AU RAMAS LA LOCUL LOR, in mijlocul Sos. Panduri.

Trebuie sa facem ceva, desi deja e prea tarziu.

marți, 26 iunie 2007

Care e tatal lui Pink?

Tatal lui Pink este, desigur, Pink Floyd. Nu e luata de pe net, insa e probabil ca si altii au avut ideea... :-??

Coke Live - insula de pe Lacul Morii - cronica unui semi-esec

Evenimentul organizat de Coca Cola a dorit sa concureze festivaluri de rasunet, gen Szighet. Locatia a fost selectata neinsipirat, nu pentru ca alegerea unei insule in Bucuresti pentru festival e o idee proasta, ci deoarece insula de pe Lacul Morii este cunoscuta doar ca paradis al gunoaielor si al aurolacilor. O alta cauza a semi-esecului, semnalata de colegii din presa, a fost ghiveciul de trupe ori artisti adusi sa presteze. Unii aflati pe val, aaaaa.... Incubus (?!), altii scosi direct de la naftalina, gen Vanilla Ice - a avut mai mult de o melodie la viata lui? Next time, desenati o insula artificial - fara ă - in Pta Constitutiei sa zicem - si faceti naibii un program coerent cu oameni care au scos albume si dupa 2006...

luni, 25 iunie 2007

Hilton. Paris, nu hotelul. De ce ne intereseaza "vedeta"?

Sunt satul de stirile cu Paris Hilton, puscariasa. Am obosit sa citesc tampenii despre cum sufera ea saracuta in celula de lux, despre cum are ea menajera la racoare sau despre caruta de bani, 1 milion de euro, pe care ii va lua de la NBC - daca nu gresesc, pentru a povesti patimile celor cateva zeci de zile petrecute la mititica.

De fapt, ar trebui sa ne fie scarba de (in)justitia care iata ca si la americani e cu curu' n sus daca ai bani sau/ si un nume faimos. Pai Paris Hilton trebuia sa stea la zdup multaaaa vreme pentru ca a condus in stare de ebrietate, nu doar cateva zile. Si sa nu uitam bonusul: a condus si dupa ce i-a fost suspendat permisul si dupa ce primise condamnarea!! Halal justitie, dar bine ca exista prosti care o compatimasc!

Filmulet din Vama Veche. Atentie la seringile de pe plaja!!!

Mi-e dor de mare... De Vama Veche... Desi ma cam sperie articolul asta.

duminică, 24 iunie 2007

Bob Sinclair la ruina de la Arenele Romane



Am mers sambata seara la Bob Sinclair la Arenele Romane si am cam regretat. Lume naspa, muzica se auzea infect, ecranele din spatele scenei erau obositoare si aveau visual ieftin... Plus ca am luat degeaba bilet de pe net, am dat cca 30 de lei cu taxe, cand la fatza locului erau bilete garla cu 25 de lei. Hm, si sa te fereasca sfantul sa vrei la buda... Mirosul de hazna imputita te scoate si din cea mai crunta betie si desfunda nasul mai ceva ca Olynth... Una peste alta, am ascultat cateva hituri, am asistat pasiv la playbackul unor vocali ciocolatii si m-am hotarat sa nu mai calc la Arene prea curand. Insa m-am prins ca aerul lor de ruina le-a adus si eticheta de "romane"...

PS: Ghici cine se arata printre muritorii de rand, dar cu drept de vot, pe la 00jumate?? E e e? Mircea Geoana, intr-un tricou polo roz, singur (?!)