sâmbătă, 20 octombrie 2007

Criminalii au ucis zeci de copaci in Bucuresti



Bucuresti, sambata, 20 oct. Mergeam linistit spre casa alor mei, din directia Pajura, spre centru. Ochiul se bucura de copacii recent plantati pe mijlocul drumului, pe Bulevardul Expozitiei, cand... vad desert pe dreapta, catre Hotel Parc.

In locul unei valcele create acum cateva zeci de ani, cu arbori mici si copaci semeti, vad terenul chelit, arborii taiati si oameni care incarcau cadavrele verzi intr-un camion.

Am inlemnit si aproape ca mi-au dat lacrimile. Iar?!?!? Nu invatam nimic, chiar se cumpara totul in tara asta? Am revenit la locul crimei dupa o jumatate de ora si am calcat peste crengile taiate, inca infrunzite. Aveam impresia ca ma aflu deasupra unei gropi comune, cu matze intinse, cu organe - trunchiuri si cioturi, aruncate de-a valma.

Peisajul era grotesc, era scarbos, era revoltator!!!

Am scris un articol pe tema asta, pe Ziare.com, insotit de o galerie foto a cadavrelor verzi...

luni, 15 octombrie 2007

Top 5 primari generali ai Bucurestiului, pe Ziare.com

Bucurestiul a avut in ultimii ani o multime de primari, toti de dreapta, toti votati de o masa larga a electoratului si toti... injurati, mai mult sau mai putin. Am incercat, prin contabilizarea realizarilor si esecurilor edililor Primariei Generale, sa realizam un clasament al acestora. Ne-am orientat catre cinci nume: Viorel Lis, Crin Halaicu, Victor Ciorbea, Traian Basescu si Adrian Videanu. Mai multe, aici.