vineri, 23 noiembrie 2007

Duminica: votez DA si PNL, merg sa-mi iau amenda la flash-mob si casc gura la Gaudeamus

Duminica am program incarcat: merg la voturi dimineata si voi vota "uninominal" o lista, merg in sala pentru vot referendum, merg la primaria lui Videanu sa-mi iau amenda pentru tulburarea linistii publice si apoi sper sa ajung la Gaudeamus.

De votat pentru Parlamentul European, o sa pun stampila pe PNL pentru Renate Weber si Daniel Daianu. M-am uitat si la celelalte partide si m-am luat cu mainile de par: ilustri anonimi si fetze hade! Nu sunt fan PNL, insa... cei doi sunt potriviti pentru Europa.

Apoi, merg sa pun stampila pe uninominalul lui Basescu, votand DA. M-a convins nu atat sistemul pe care il propune, cat un argument pentru a merge la referendum. Zice Base: Ok, avem o lege a uninominalului, dupa promulgare, da ce ne facem daca se da o ordonanta de inghetare a aplicarii legii Tariceanu inaintea parlamentarelor din 2008? Asa, cu un referendum valid, chestia asta nu se poata intampla!

Acu, sa ma explic cu amenda: merg cu un fluier in gura la un flash-mob in fata PMB pentru a protesta contra traficului sub orice critica, pentru santierele aberante, pentru asfaltul turnat an de an pe aceeasi strada - cu praf si blocare a traficului, pentru ca se schimba aberant borduri, an de an, in acelasi loc, PENTRU CA M-AM SATURAT DE SPAGILE PE CARE LE IA VIDEANU pentru ca firmele agreate de PMB sa-si poata bate joc de noi!!!!

UPDATE: Am mers cu fluierul la mine, insa lumea nu a raspuns apelului la flash-mob. Asa ca m-am ales cu o plimbare placuta prin Cismigiu, fara sa mai tulbur linistea publica a lui Videanu.

Iar la Gaudeamus, merg sa casc gura, nu cred ca mai cumpar ceva, ca nu mai am timp sa citesc nimic!

miercuri, 21 noiembrie 2007

Flash mob la primarie contra traficului infernal din Bucuresti, duminica, 25 noiemebrie

Dati-l ca mass pe mess:

M-am saturat de traficul asta infernal din buc si de atitudinea de **** cu care suntem tratati, noi, cetatenii bucurestiului, de catre insusi cel pe care l-am votat. m-am saturat de de muncitorii care sapa trotuarele si schimba bordurile de 5 ori in 2 luni, de noroiul care ma murdareste in fiecare zi, de zgomotele buldozerelor. haideti sa facem ceva! in ziua alegerilor si a referendumului, haideti sa ne intalnim cu totii in semn de protest fata de nesimtirea cu care suntem tratati. duminica 25 noiembrie, ora 13 fix, in fata primariei generale, veniti cu orice fel de mijloc de a face zgomot, fie el fluier, fie el muzica la telefon sau orice altceva, sa protestam pasnic, dar impreuna si cu zgomot, fata de ei: nesimtitii care se cred deasupra noastra. te intereseaza in mod direct. da msj mai departe (la ora 13 fix incepem sa fluieram sau sa facem zgomot ptr 5 minute, dupa care plecam).

Asta am primit si eu, e ff bine ca cineva are initiativa asta!! Sa veniti acolo pentru a ne plimba prin fata primariei. Doar noi ii platim din impozite (si tot noi - unii - le-am dat votul acu 3 ani!)