vineri, 4 aprilie 2008

Bucurestiul, umanizat de Summitul NATO

Subscriu celor care s-au bucurat de acest summit. Nu din motive politice, ci pentru ca am avut parte pentru cateva zile de un oras curat, cu spatii verzi ingrijite si cu flori, fara masini parcate aiurea sau chiar cu strazi pustii. Un centru linistit, aer parca mai proaspat, mai putini caini vagabonzi, nu tu cersetori si politie din metru in metru. Deci, sentiment de maxima siguranta. Si, dupa cum remarca un coleg din presa, afluenta de straini din centru a colorat intr-un mod placut si firesc peisajul. Putem avea summit tot timpul?

3 comentarii:

Literam spunea...

Mda, şi poliţai care nu se dau la o parte req de pe trotuar şi trebuie să îi ocoleşti, deşi tu eşti pieton şi ai dreptul să nu foloseşti carosabilul decât dacă ţii neapărat. Nu contează că bunele maniere te învaţă să faci loc... pardon, am uitat, vorbeam despre poliţişti! D'oh! Trăiască statul poliţienesc. Cât despre câini... i-au strâns special pentru întâmpinarea lui Bush! N-au murit, s-au transformat ;)

Ovidiu Draghia spunea...

Ok, nu te contrazic. Dar daca ai avut drum in centru, nu a fost mai bine? Am putut vedea pomii, strazile erau mai goale... Si era curat, asa cum ar trebui sa fie mereu!

speakfree spunea...

Mie chiar mi-a placut mult.desi aici intrepatrund si un DA, A FOST OK! dar si un NU,a fost nasol.pentru unii summit-ul a fost muma, pentru altii ciuma'. intradevar....in numai o saptamana Bucrestiul a putut fi o capitala europeana...desi numai pe unde au trecut delegatiile oficiale. Oricum, deja zarim un viitor mai bun al capitalei de pe Dambovita