miercuri, 16 aprilie 2008

Coke Live 2008 Festival se tine tot pe insula Lacul Morii din Bucuresti, intre 12 si 13 septembrie


Coke Live 2008 Festival se organizeaza anula acesta mai tarziu, pe 12 si 13 septembrie, tot pe Insula Lacul Morii. Bila alba este decalarea de avalansa de evenimente care au loc vara, desi exista riscul ca oamenii sa aiba portofelul gol, iar cea neagra este alegerea aceluiasi loc care nu a reusit anul trecut sa atraga prea multa lume din cauza vecinatatii negre - scuze pentru micul rasisim.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Nu-i chiar asa amigo...asa am zis si eu cand m-am mutat in zona ca ma ataca mexicanii...exista, sunt , avem dar nu-s multi si daca nu-i deranjezi nu te deranjeaza. Au mai plecat prin Spanii, prin Italii, prin Germanii s-au mai spalat s-au mai cizelat.

CokeLive-ul a facut bine insulei a refacut-o ca un mic punct de atractie...a redevenit intr-un fel locul de promenada care s-a vrut a fi.

Ovidiu Draghia spunea...

Pai, poate ma risc si eu in Vestul salbatic :D

Alex T. spunea...

mi mi se pare ca tocmai locatia e punctul forte al festivalului!
anul trecut a fost foarte tare pe insula, departe de restul lumii, iarba, langa apa. ma bucur ca o sa fie tot acolo. sper sa aduca cel putin un nume mare (the killers, rem..)

hotzu spunea...

Mie mi-a placut foarte mult prima editie si locatia aleasa.
Asa cum zpunea si independe sper ca organizatorii sa ii aduca pe baietii de la The Killers. :D

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!