marți, 18 noiembrie 2008

Site-ul Realitatea FM, facut de umplutura

Sincer nu am priceput de ce a inceput cu stangul lansarea Realitatea FM. Lansarea radioului a fost anuntata de jdemii de ori fara sa se intample nimic pana cand, lunea asta, a inceput sa se miste ceva. Cautasem in trecut site-ul lor si, negasindu-l pe Google, am tastat la plesneala nimerind logic la domnu' Prigoana.

Acum ca e si candidat PD-L, nu ar fi mai usoara recuperarea domeniilor realitatea.tv si realitatea.fm, data fiind afinitatea de mesaj? Intreb si eu, nu dau cu parul. Site-ul postului de radio de stiri este accesabil la adresa www.realitateafm.net.

Cautarea nu merge, prima pagina contine cateva stiri luate de la Realitatea.net, designul e lipsa, pardon minimalist. Singurul motiv pentru care am accesa site-ul este pentru streamul audio. Dar de ce as asculta un radio de stiri pe net, cand am... Internet, deci acces la site-urile de stiri?

Dupa ce au amanat atata vreme lansarea postului de radio, puteau sa faca un site mai acatari macar pentru Robert Turcescu. Care saracul nici nu figureaza in pagina Echipa.

4 comentarii:

Piticu spunea...

wha ? ai o problema nu?

Ovidiu Draghia spunea...

Mai multe, cele semnalate. Nu mirosi un complot ca nu sunt la moguli :D. In plus, afara de ce am semnalat la obiect ieri si azi, recunosc si chestiile misto: .anchete, lumeaincriza ori sectiunea de alegeri.

Anonim spunea...

Ei, se pornesc mai greu dar şi când or porni nici că-i mai opreşte cineva :))

Ovidiu Draghia spunea...

Sa vedem ce va fi, dar pentru moment pare ca nu e site-ul nimanui dupa cum i-au dat drumul.