joi, 22 ianuarie 2009

SCANDALOS 2!! Langa Icoanei si Scoala centrala, un zgaraie nori de 14 etaje

Buun. E o zi foarte misto azi din cate observ. Mai nou, aflu ca pe terenul defrisat din Parcul Universitarilor, langa intersectia dintre Arthur Verona si Icoanei, se va inalta un zgaraie nori dee 14 etaje.

Sursa informatiei e chiar Ministerul Culturii care anunta:

"Clădirile de patrimoniu trebuie protejate
Ministerul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional va sesiza Inspectoratul Naţional de Construcţii cu privire la un aviz pentru construirea unei clădiri cu înalţimea P + 14 în zona Icoanei, chiar lângă clădirea Şcolii Centrale, zonă protejată a patrimoniului naţional.

Decizia a fost luată astăzi de Comisia Naţională a Monumentelor Istorice, întrunită la sediul Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, în prezenţa ministrului Theodor Paleologu. „Protejarea patrimoniului naţional este una dintre priorităţile ministerului pe care-l conduc. În prezent analizăm posibilitatea îmbunătăţirii legislaţiei din domeniu pentru protejarea şi valorificarea patrimoniului naţional”, a spus ministrul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional. El a precizat că va lua măsuri ca avizele de construcţie să urmărească strict recomandările comisiei ministeriale şi ale planurilor urbane zonale în zonele protejate."

Facem pariu ca se inalta si colosul asta? Ce conteaza ca in jur sunt doar cladiri cu maxim doua etaje si ca s-a defrisat o suprafata considerabila din Parcul Universitarilor. Mai imbecililor, e criza, pentru cine mama naibii mai faceti colosi d-astia??

3 comentarii:

Anonim spunea...

Tocmai asta e ideea: n-or sa-l faca. Trebuie sa ne batem sa nu-l faca. Iar vestea e f veche, mai da Scoala Centrala in Google.

Ovidiu Draghia spunea...

Sper sa nu-l faca. Stiu de protestul elevilor de la Scoala Centrala, bravo lor. Insa abia joi a aparut comunicatul Ministerului Culturii.

Anonim spunea...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] גדולים אנחנו מספקים שירותי אירוח מגוונים גם יש במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]סעודות רומנטיות[/url] במחירים מפתיעים אשר יוגשו ישירות לחדרכם.

לפרטים אנא גשו לאתרנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]