joi, 26 februarie 2009

Naomi, tunsa si batuta de Noua Dreapta? FOTO si VIDEO

Naomi a aparut la OTV tunsa si batuta, aparent de Noua Dreapta. Naomi era tinuta de mana de Nikita care o incuraja. Dan Diaconescu facea ce stie el mai bine: rating.
It's a strange world outside...



Naomi batuta si tunsa
Vezi mai multe video din Evenimente »

11 comentarii:

Anonim spunea...

Montare profesionala de extensii Cel mai mic pret 1.40€ extensia!


Expertii in extensii de par, in colaborare cu Lien Style, va ofera servicii de calitate, cu produse atestate. Descoperiti mediul placut in care se lucreaza cu profesionalism si veti aprecia cel mai mic pret din tara, 1.40€/suvita!! Profita si tu de aceasta oferta si descopera noul trend in hair styling! www.artaextensii.com
id mess : styleextensii
0749785611

Anonim spunea...

naomi ce e cu frezura ast ce naiba te faci de ris cu mincuni da sunt o persoana draga si eu iti urez suces.

Anonim spunea...

hai suces in treaba asta ce frumoasa esti cin zimbesti caprita asa

Anonim spunea...

haaaaaaa!

Ovidiu Draghia spunea...

Nici nu sterg comentariul asta al lui Lien Style. Nu e genial sa faci reclama la extensii de par cand personajul din articol e... tuns?

Anonim spunea...

oameni...cik:-j

Anonim spunea...

Nu-i nici o diferenta intre oamenii si viermii intestinali observ

Anonim spunea...

astia de la Noua Dreapta merita o lada de bere....:)

Ovidiu Draghia spunea...

da, o lada de bere in cap as zice - asta pe sistemul violenta cere violenta. nope, merita doar niste ani de parnaie astia de la noua dreapta

Anonim spunea...

condamnati la prostie pe veci !! cat de josnic poti sa fii ca ajungi sa te bucuri de nenorocirea unui OM? in ce mocirla plina de cadavre putrezite pline de viermi trebuie sa iti duci zilele pentru ca in capul tau plin de mucegai sa ti se para drept ca un OM este batut in plina strada in BUCURESTI - ROMANIA IN ANUL 2009??? ce treaba ai tu cu ce are el intre picioare si ce face cu viata lui? daca era ZARA sau SOLCANU sau atati altii care se stie de cand lumea ca sunt gay ce mai spuneati? NAOMI este un OM care si-a pus viata pe tave stiind ca se expune la umilinta si la batjocura din partea unei societati bolnave si schiloade si totusi s-a chinuit sa isi implineasca un vis,si pe tine poate sa te tunda unul si sa te arunce la gunoi ca esti heterosexual nu? acolo unde au aruncat-o retarzii aia pe NAOMI e locul tuturor celor care condamna asta pentru ca de fapt..CONDAMNATI CONDITIA DE OM!

Anonim spunea...

astia de la noua dreapta o lada de bere?!?!hai sa fim seriosi,macar 3-4 lazi :)) ...deci dupa faza asta mi-am schimbat parerea foarte buna despre noua dreapta intr-o parere foarte foarte buna :) aia is cei mai tari!