miercuri, 11 noiembrie 2009

Replica lui Basescu la atacuri: www.televizorulpresedinte.ro - VIDEO

Traian Basescu da o replica atacurilor zilnice din partea Antenei 3 prin cateva clipuri postate pe pe YouTube si pe site-ul www.televizorulpresedinte.ro. Intr-unul din clipuri, el asista, sprijinit de un televizor, la o discutie aiuritoare intre Stan si Galmea care, fireste, il atacau pe Basescu, ca in fiecare, seara la Sinteza zilei. La finalul prestatiei celor 2 - jucati de 2 actori - presedintele ridica din umeri si apare mesajul: "Votezi televizorul?". Intr-un al doilea clip este parodiat Mircea Badea care "il ataca" pe Basescu pentru ca... afara ploua. La final avem acelasi mesaj: "Votezi televizorul?".

Basescu in gura lui Stan si Gadea


Basescu in gura presei


Poate ca e cam tarzie miscarea, insa cheia asta poate sa aduca voturi in plus: tinerii voteaza un presedinte simpatic - vezi succesul guerrilei digitale din prima campanie, de pe site-ul basescu.ro.

via gandul.info

Replica lui Mircea Badea la clipul lui Basescu

2 comentarii:

biruinta II spunea...

inteligenta,haioasa si binevenita,dar,din pacate nu ii va potoli pe rahatii si pupatorii in cur...te de la antenele lui felix se...curistul, in frunte cu lesbigadea, urmat ideaproape,buza la buza, de homobadea,cutacbalosu si de sadomasostan, ce vine cu un plus de eficinta perversa, datorita boschetului de sub nas si care ,cu siguranta,il gadila inr-un mod placut pe felixxx stapanul,muza si ventuza lor.........cam atat acum,astept ca BASE sa aiba si alte replci.

Mueeee Base spunea...

Mda asa ceva nu ar trebui sa faca un presedinte, nu am vazut nicaieri o asemenea mentalitate de 12 ani pe care o demonstreaza Basescu.
Tare mult as vrea sa vada Base comentariu meu sa stie ca in fiecare zi il injur pentru toate hotiile si minciunile lui, pentru toate taxele inutile cu salarii minime si pensii de 2 bani, cu gaze, apa si curent scumpe, accize cretine la combustibil ( cum e posibil ca motorina sa fie la acelasi pret cu benzina din moment ce costurile de productie sunt la jumate? )si tot asa.... Cat mai vrei sa furi? Si in alte tari se fura omule dar in schimb se mai si face ceva altii fura doar 20% nu ca ai nostrii 80%. Propun ca toti romanii sa faca cheta sa punem bani impreuna si sa ii donam tuturor parlamentarilor cu Basescu in frunte si Boc pe umar ca au si ei nevoie de bani de un Q7, o vila la Miami eventual o insula ceva ca sunt si ei saraci.
Pt toti parlamentarii va urez 8==> O-: fericita.