vineri, 22 ianuarie 2010

Stiri proaste din Bucuresti

- CFR ar vrea sa introduca trenuri pe relatia Gara de Nord - Pipera. Distanta ar fi parcursa in 40 de minute, dar de ce un bucurestean ar lua trenul care il lasa in camp si nu ar lua metroul: o statie pana la Victoriei, apoi ar schimba cu metroul de pe magistrala 2 si ar merge pana la Pipera (15 min. max.)?

- Statuia lui Lenin din nou in Piata Presei. E pe bune, o fi temporar, o fi pentru un viitor Muzeu al Statuilor Comuniste, o fi o statuie noua, dar ideea e tembela.



- Pasajul Uniirii, din nou in reparatii. Mai e nevoie de comentarii? Nu e deloc clar daca e sau nu in garantie pasajul asta.

- Am trimis un mail RATB pentru a afla de ce nu circula pe Viitorului 16 si 5. Strada si linia noua de tramvai au fost inaugurate, des-panglicate etc. de catre Oprescu prin decembrie. Deci? Fireste, nu mi-a raspuns nimeni pana acum la mailul trimis marti.

- Ati remarcat ca duminica aproape toate casele de bilete sunt inchise, mai nou? Subliniez: si cele deschise de obicei, in trecut, de exemplu cele aflate la capete de linii, sunt oficial inchise. De ce? E gratis duminica pe RATB si nu sunt controlori?

Foto: Ovidiu Draghia

Niciun comentariu: