joi, 1 iulie 2010

S-a redeschis E-Uranus, denumit Uranus 144

S-a redeschis E-Uranus, denumit Uranus 144 (între Casa Poporului şi Piaţa de flori George Coşbuc), după ani de absență în care am privit turnul de apă și grădina, din fața porții ferecate. Party-ul de inaugurare a avut loc vinerea trecută, deși nu cred ca s-a mai ținut ceva din cauza vremii de tip musonic.

La Uranus 144, pe lângă proiecţiile de film din aer liber, vom avea parte de o serie de evenimente speciale, precum concerte, piese de teatru, spectacole de stand-up comedy şi, nu în ultimul rând, târguri urbane (haine vintage, accesorii, cărţi, gastronomie).

Startul serilor de film marca TIFF va fi dat duminică, 4 iulie, de la ora 22:00, cu pelicula Concertul, în regia lui Radu Mihăileanu.
Programul de proiecţii va continua în fiecare seară, de la ora 22:00, până la sfârşitul lunii august.
Preţul unui bilet la proiecţiile de film de la Uranus 144 este de 10 lei.


Program filme Uranus 144, între 4-15 iulie

Duminică, 4 iulie: Concertul (R. Radu Mihăileanu)
Luni, 5 iulie: Soul Kitchen (R. Fatih Akin)
Marţi, 6 iulie: Eu când vreau să fluier, fluier (R. Florin Şerban)
Miercuri, 7 iulie: Concertul (R. Radu Mihăileanu)
Joi, 8 iulie: Websitestory (R. Dan Chişu)
Vineri, 9 iulie : Soul Kitchen (R. Fatih Akin)

Sâmbătă, 10 iulie: Websitestory (R. Dan Chişu)
Duminică, 11 iulie: Eu când vreau să fluier, fluier (R. Florin Şerban)
Luni, 12 iulie: Soul Kitchen (R. Fatih Akin)
Marţi, 13 iulie: Websitestory (R. Dan Chişu)
Miercuri, 14 iulie: Eu când vreau să fluier, fluier (R. Florin Şerban)
Joi, 15 iulie: Looking for Eric (R. Ken Loach)

5 comentarii:

Anonim spunea...

fain

Dorin Tibulca spunea...

"Party-ul de inaugurare" s-a tinut in ciuda "vremii de tip musonic" si in ciuda reclamatiilor la politie pe care le-am facut, in calitate de locuitor al acestei blestemate zone rezidentiale, obligat sa ascult o poluare fonica pe care nu numai ca nu mi-o doresc (poluarea manelistica zilnica imi era deja de ajuns), dar care este si ilegala cf legii linistii publice in vigoare in Romania.
Din nefericire ptr mine si din fericire ptr dta, dl Frolu si alti snobi ca dvoastra, legile in Romania sunt apa de ploaie.
La fel ca si ptr tiganii, care atitati de zgomotul produs de Suie Paparude, l-au pornit si ei pe florin salam la maxim.
As vrea sa-mi indicati o singura tara membra a UE, in afara de Romania, unde ar mai fi posibile concerte de muzica de club in aer liber, in mijlocul unei zone rezidentiale, dupa ora 21. Eu am stat 3 ani in Franta si am avut de a face cu Germania, Spania, Italia, Ungaria, Cehia, Croatia si Slovenia. N-am pomenit asa ceva acolo.
Numai la noi e posibil. Ptr bani si ptr satisfacerea capriciilor unor snobi care au impresia ca daca stau intr-o ghena si asculta Suie Paparude sunt egalii londonezilor sofisticati.
Nu sunteti domnule! Sunteti niste bieti papagali care nici nu stiti pe ce lume traiti!
Duminica 11 iulie, de la ora 21 (!!?!!?) paranghelia snoaba se repeta. De data asta bubuielile vor fi provocate de DJ Shadow. Din cauza ca nu se poate sta in casa de bubuieli, ma obligati sa plec din Bucuresti (orasul meu natal, spre deosebire de snobul anonim, care comenteaza cu tipicul "fain") si sa lipsesc o zi (luni) de la serviciu.
Asta ptr ca, dle Draghia, in mod ciudat, mai exista in tara asta esuata si unii care mai muncesc (la privat) si platesc pe luna zeci de milioane de lei vechi impozit pe salariu.
Asta ca sa imi zica politia: "va intelegem, dar nu avem ce sa le facem, ptr ca au aprobare de la primarie."
Ma numesc Dorin Tibulca, locuiesc pe str Gheorghieni (colt cu Uranus) si va rog sa primiti din partea mea acelasi respect pe care mi-l aratati si dvoastra.

Anonim spunea...

ce frustrare are nenicul asta...
parerea mea e sa emigrezi in tarile enumerate chiar de tine...
asa mai scapam d'un isteric

Testilika W. spunea...

"Anonimule": remarca tipic "urbana".
Mi se pare normal sa nu te bucuri prea tare cand esti un om normal supus noapte denoapte la n decibeli.
Daca oamenii care mai si produc ceva aici, pleaca toti, cam la ce bani mai atarnati voi "urbanii sofisticati" aterizati in ultimii ani direct din Poplaca? O sa fie un cerc vicios, atarnati unii la altii, la impresii si gas only, trist :)

Dorin Tibulca spunea...

Da, deci domnu Anonim, am placerea sa te anunt, daca mai intri pe aici,ca am plecat pina la urma intr-una din tarile enumerate de mine.
Si imi este f bine aici.
Ati mai scapat de un isteric.
Nu-mi ramine decit sa-ti transmit de aici traditionalele urari romanesti Sa traiesti bine si Haules Baules!