duminică, 2 decembrie 2007

Poze Tiesto Elements of Life - Live la Bucuresti, Sala Polivalenta







Nu stiu daca sunt primul dement care, numa ce a ajuns acasa, pune fotografii de la concertul senzational al lui Tiesto, Elements of Life , in loc sa se culce. Sunt rupt, am topait 5 ore. La varsta mea e cam greu... Insa cum sa stai locului cand Tiesto pune Traffic, Lethal Industry, Love comes again... Asta dintre "vechiturile" lui Tiesto...

Un mare minus: Nu pricep de ce Tiesto nu a pus si remixul la Soare, al celor de la Sistem. Cum naiba sa vii tu Tiesto in Romania si sa nu strecori macar un fragment din bucata asta? Era sala in delir si mai si daca mixa Soare...

In rest, super... Tineret la greu, undeva intre 14 si 24, asa ca m-am simtit "decan de varsta", printre cei veniti la concertul lui DJ Tiesto, Elements of Life.

Fragment din showul de la Polivalenta, Lethal Industry:


Alte poze, pe Beatfactor.

4 comentarii:

Suntcalm? spunea...

Heh, culmea e ca vechiturile au facut legea, in rest muzica fiind cam low-level. In schimb efectele au fost dementiale. Repet, cu muzica se putea mai bine.

Ovidiu Draghia spunea...

Eu unul m-am simtit foarte bine, fara mari regrete. Iar muzica nu te lasa sa te odihnesti. Ma temeam ca fi un fiasco ca la Word Trade Plaza, acu 2 ani (parca). Corect, la "vechituri" s-a simtit cel mai bine publicul :D.

Anonim spunea...

Toate efectele fac parte din turneul lui Tiesto, doar nu credeati ca The Mission a adus laserele si ce mai era acolo :)

Pentru alte poze: http://www.flickr.com/photos/pixelconscious/

Suntcalm? spunea...

lucian, stim, stim...