luni, 19 mai 2008

LIVE: Intalnirea bloggeri-politicieni, Club A


E deja 18:11 si politicienii nu s-au aratat la intalnirea cu bloggerii din Club A. In fine, era de asteptat, sa nu cerem prea multe de la acestia. Probabil ca dupa 18:30 am putea incepe sa-i cautam in sala. Nu promit un live blogging foarte aplicat, dar voi incerca sa pun aici noutati cat de repede pot. Si imagini!

Sebastian Bodu, candidat pentru Primaria Sectorului 5, a explicat ca si-a creat un blog pentru a avea o relatie directa cu oamenii care stau pe Internet, fara a mai trece mesajul prin mass-media.

Dan Dumitrescu, candidatul PER, recunoaste ca si-a facut blog pentru a aduna voturi pentru ca altfel nu avea acces la expunere.

Dragos Dinca, candidat la Sectorul 2, spune ca si-a facut blog pentru a avea un spatiu in care sa raspunda unor intrebari legate de proiectele pentru primaria la care candideaza.

Cozmin Gusa recunoaste ca nu a mai calcat pragul Clubului A. Gusa crede ca un politician care doreste sa comunice pe net cu oamenii pentru ca internautii sunt interesati de politica, dar nu activeaza in acest plan.

Articol complet si imagini, aici, pe Ziare.com.

Un comentariu:

tromeu spunea...

aoleo, draghia, o sa ne omori cu actualizarile (mai ale pe noi, astia, care nu prea uzitam de politica..). asa ca o sa-l slavesc pe morpheu :P