vineri, 16 mai 2008

Videanu si Vanghelie si-au relansat site-urile

Actualul primar general, cel mai hulit dintre toti care au condus Bucurestiul, si-a relansat site-ul: www.videanu.ro. El incearca un bilant modest prin care doreste sa ne convinga ca si-a dus programul la indeplinire. Din pacate, intre ce a promis acum 3 ani primarul care face si realitate este un hau imens. Adriean Videanu pleaca umil de la primarie...

Marian Vanghelie si-a relansat si el pagina, insa a facut-o mai mult sa bifeze o actiune de reactualizare. Putem vedea pe www.vanghelie.ro un flash cu 4 secvente din care aflam niste promisiuni, fara explicatii prea multe.

Primarul care face pleaca fara sa fi facut mai nimic (bun) pentru Bucuresti, primarul care este viseaza la un nou mandat si, culmea prostiei (celor din 5), ar putea sa-l si obtina.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pentru mine, cea mai traumatizanta chestie legata de mandatul lui Videanu este dezamagirea... A inceput citeva chestii de profunzime, care se cereau facute (si pentru asta nu am sa-i ridic statuie, ca era normal ca in sec. 21 cineva sa se apuce de toate astea), dar le-a ucis prin executia lamentabila. Faptul că nu a pus presiune pe oamenii sai si mai departe pe cei din teren îl face vinovatul principal de haosul din Bucuresti. Un om care si-a gestionat extrem de prost relatia cu publicul (inclusiv via presa).