miercuri, 23 iulie 2008

Topul plajelor salbatice din Romania

Un mic articol pe Ziare.com, despre plajele noastre salbatice: "In ultimii ani, Marea Neagra a invatat paradoxul romanesc: statiunile vechi sunt pline ochi, aceasta in conditiile in care un numar tot mai mare de romani merg la bulgari, turci sau greci. Tot pline devin si locuri pana nu demult accesibile celor care cautau liniste pe plaja, precum Vama Veche, salvata atat de des, incat a fost ucisa, ori 2 Mai." Continuarea, aici.

2 comentarii:

Anonim spunea...

De Sulina ştii ceva? În ce "direcţie" s-a mai dezvoltat? Am citit că s-ar fi construit ceva lângă plajă, dar presupun că e destul de lungă...
Şi cât de ok e între Vama Veche şi 2 Mai? Mie mi s-a părut cam creepy şi nu m-am mai aventurat. Nu face prea multă umbră faleza aia? Şi nici nu se ţine bine.
Peste 2 săptămâni vreau să am o singură persoană lângă mine pe plajă. Dacă mai poţi să dai nişte detalii...

Ovidiu Draghia spunea...

Sulina e un loc unde vreau sa ajung... Aud ca e tare frumos si inca salbatic. Sincer, plaja dintre 2 Mai si Vama o recomand mai mult pentru plimbare si pentru plaja de o zi. Daca vrei ceva solo si misto, mergi cu incredere la Gura Portitei, pe plaja salbatica, nu in complex. Mergi cu masina pana la Jurilovca, ai asfalt bun pana acolo, o lasi in port, traversezi lacul cu o barca sau vaporas si... plaja e a ta. La Gura Portitei ai in complex si ceva restaurante, dar mai bine cumperi diverse de la magazinul din Jurilovca. In doua saptamani s-ar putea sa ajung si eu acolo.