sâmbătă, 23 mai 2009

O Raspiua calduroasa, cu eugenia in dinti, oracolul in mana si Doctor Alban in urechi - FOTO

Am ajuns pe la 10 seara la Raspiua, partyul nostalgic. Luni o sa fie un video haios cu o intrebare rusinoasa pe Ziare.com si galerie foto. Pana atunci, cateva impresii calde: lume super multa, desi cam multa generatie abia nascuta in 90. Sau ne tinem toti ff bine si nu ne aratam varsta reala.

Spatiul nu prea a fost ok, dar daca organizatorii au vrut sa gustam lipsurile epocii de aur e ok: coada si spatiu mic la intrare, bude insuficiente, extrem de cald (era sauna). Una peste alta, La Raspiua era impresie de camin cultural - asa m-am simtit la Horezu in ante-numitul loc prin 98.

Dar nu conteaza ca era cald: atmosfera era misto, mentosanele alea mici se dadeau la liber, eugenii si pufuletii erau... Raspiua nu avea brifcor, inlocuit cu Ursus. Lumea tipa isteric la auzul hiturilor de demult cantate de Sandra, Doctor Alban, Real to Real s.a.

Mi-a placut coltul cu biroul si biblioteca retro, langa care trona un televizor mare cu milieu si peste era un peste ;p. Langa astea era o masa unde lumea completa un oracol si depana amintiri... Gata, maine dimineata plec in Vama, mai pun niste fotografii de la Raspiua, sug un mentosan... Si somn!








4 comentarii:

Anca spunea...

Sa te prind fara mentosane luni! :))

Anonim spunea...

si video www.youtube.com/watch?v=87itmogbd_4

Anonim spunea...

sorry, un link corect e http://bit.ly/raspiua_visuals

gg

Ovidiu Draghia spunea...

Bun, am adus si mentosanele :D