joi, 29 octombrie 2009

Trafic.ro vine cu jucarii noi

Trafic.ro devine tot mai interesant si mai ludic, daca pot face afirmatia asta. Recunosc ca ma uitam mai degraba la clasamente pe Trafic.ro, iar pentru datele site-urilor administrate utilizam strict Analytics, in ciuda modificarilor aduse de site-ul NetBridge.

Acum cateva minute am aflat via un newsletter ca Trafic.ro ofera jucarii noi pentru administratorii site-urilor si pentru utilizatori, in special pe partea de facilitare a accesului la informatiile cuprinse deja de site-ul de monitorizare.

Ma bucur sa-l vad printre autori pe colegul Daniel Buca. Abia astept sa-i testez aplicatiile. Mai jos, la cald, aplicatiile anuntate:


trafic.ro Infobar - Extensie Google Chrome
O extensie pentru browserul Google Chrome care afseaza o iconita trafic.ro pentru siteurile inscrise. Utilizatorii pot accesa informatii suplimentare la click pe iconita trafic.ro. Autor: Puiu Hrenciuc.

offTrafic
Puteti vizualiza in timp real direct de pe siteul dvs. vizitatori pe ultimele 24 ore, 7 zile, 24zile dar si vizitatori online. Toate impreuna cu graficul pe ultimele 5 zile. Autor: Tripon Andrei.

Dynamic XP site status wallpaper
O aplicatie simpla (chiar minuscula) continuta intr-un URL care poate fi folosit ca si desktop wallpaper in orice sistem de operare care permite un wallpaper HTML, utilizatorul putand vizualiza in timp real statusul siteului web. Autor: Brad Doru.

TinyTrafic
Mini-interfata trafic.ro pentru cei care folosesc in mod frecvent internetul de pe telefoanele mobile. Autor: Georgian Jipa.

traficAir
traficAir este o aplicatie desktop ce te ajuta sa urmaresti statisticile site-urilor inscrise in trafic.ro . Autor: Aurelian Sandulescu.

Traffic Tools
Traffic Tools este o colectie de aplicatii menita sa va ajute sa aveti o imagine cat mai buna asupra site-ului dumneavoastra si a concurentilor. Autor: Buca Daniel.

Trafic Comparat pentru .Ro
Comparatii de trafic pentru maximum 4 site-uri din trafic.ro. Autor: Buca Daniel.

Gadget Windows: Vizitatori
Puteti vizualiza in timp real direct de pe desktop numarul de vizitatori pe ultimele 24 ore si 7 zile. Autor: trafic.ro.

Top categorii
Widgetul returneaza top 5 pe o anumita categorie. Autor: trafic.ro.

Vizitatori 24h 7zile
Widgetul returneaza vizitatorii unui site in ultimele 24 de ore si in ultimile 7 zile. Autor: trafic.ro.

Vizitatori zi
Widgetul returneaza numarul de vizitatori ai unui site in ziua precedenta. Autor: trafic.ro.

Niciun comentariu: