marți, 16 februarie 2010

Ovidiu Draghia, autor de subiect la BAC-ul de romana?

Am o singura sursa pentru informatia urmatoare, insa promit ca miercuri sa o verific. Un cititor mi-a semnalat ca articolul meu Biblioteca Digitala Universala, publicat mai demult in revista Observator cultural, a fost anul acesta unul din subiectele la proba orala de limba si literatura romana.

Daca e asa, nu pot fi decat foarte mandru! Sunt de specialitate profesor de romana, am si predat putin, iar intr-o tara cu salarii decente probabil as fi fost la catedra acum.

Articolul meu semnala lansarea site-ului www.wdl.org, proiect mondial de strangere a literaturii umanitatii sub o singura umbrela web, si trecea in revista initiative on-line similare.

Iata comentariul postat de catre Mr.I la mine pe blog: "azi am dat proba orala la romana. si mi-a venit articolul dvs despre Biblioteca Digitala Universala... cred ca m am descurcat si am avut si noroc cu articolul dvs! stiati ca aveti un articol de al dvs la proba de BAC?"

UPDATE: Diriga a vorbit cu o profesoara de romana care a confirmat informatia. Ma simt foarte onorat de alegerea articolului meu pentru ilustrarea stilului jurnalistic.

3 comentarii:

mister t spunea...

super tare

Mr.I spunea...

a fost biletul nr.88 , articolul dvs ;)

Ovidiu Draghia spunea...

@Mr. l - multumesc de completare. Te-am crezut, altfel nu publicam nimic pe blog, dar jurnalismul ne obliga sa avem mai multe surse. De aici si exprimarea mea usor reticenta - in scris, altfel, in sinea mea, eram convins ca ai dreptate. Multumesc din nou pentru semnalare.
@mister t - multumesc