vineri, 12 martie 2010

Kilipirim 2010, la Dalles: targ de carte, muzica, film si antichitati

Hai la targul Kilipirim, la sala Dalles din Bucuresti, intre 12 si 21 martie! La Kilipirim gasesti carte, muzica, film si antichitati, iar intrarea este libera.

Editia extinsa din 2010, Mega Kilipirim are o oferta upgradata de carte romaneasca, carte de import, produse audio-video, obiecte de anticariat si numismatica. Discount-urile pornesc de la 30% si pot ajunge pana la 70% - suna bine, nu?

Kilipirim este mega pregatit cu editii de colectie, muzica buna, fotografii din secolul al XIX-lea, antichitati, dar si cu jocuri logice si carti pentru cei mici.

E-book biblioteca ambulanta cu literatura romana

O prezenta inedita o constituie primul e-book reader comercializat in Romania care incorporeaza o biblioteca electronica in limba romana. Cumparatorii vor primi cadou un card de memorie ce contine 101 carti fundamentale ale literaturii romane.

Tombola Kilipirim

Ca de obicei, la targ avem o tombola, la care sunt invitati sa participe toti vizitatorii Kilipirim. La finalul targului, 4 castigatori vor lua acasa cate 3 kg de carte corespunzatoare domeniului preferat: copii, beletristica, hobby sau business. Ei vor fi anuntati pe site-ul www.dallesrevolution.ro, pe 22 martie 2010.

Expozitie de fotografie la Cafeneaua Dalles

Cafeneaua Dalles va cuprinde la etaj, in perioada targului de carte Kilipirim, o expozitie de fotografie cu 60 de lucrari premiate de Nikon in anul 2009.

Info Kiliprim 2010 – editia a X-a

Eveniment: Mega Kilipirim - carte, muzica, film si antichitati, editia a X-a
Tematica: targ cu discount
Loc: Galeria Dalles, B-dul Nicolae Balcescu, nr. 18, intrarea prin Libraria Dalles
Perioada de desfasurare: 12 -22 martie 2010
Program de vizitare: 10.00 - 20.00

Intrarea la targul Kilipirim e libera - dar am mai anuntat asta, mai sus.

Citeste si:
E-book cu 101 carti romanesti la Kilipirim (FOTO Kilipirim 2010)

Niciun comentariu: