miercuri, 17 martie 2010

E-book cu 101 carti romanesti la Kilipirim (FOTO Kilipirim 2010)

La Kilipirim 2010 se vinde un e-book reader, Iriver Story, care vine cu un card de memorie generos, incarcat deja cu 101 carti de literatura romana clasica. Am discutat la targul de carte, muzica, antichitati si film Kilipirim cu Maria Botan, Category Sales Manager Skin Media, firma care se ocupa de distributia acestui e-book reader, despre piata acestui tip de device-uri in Romania, reactia vizitatorilor si feedback-ul lor, precum si concurenta reprezentata sau nu de noul iPad de la Apple. Materialul va fi publicat pe print joi in revista Observator cultural, pe net va aparea in-extenso vineri, dar azi public un scurt fragment din discutia cu Maria Botan. De asemenea, vezi mai jos o galerie foto Kilipirim 2010.

"[...] Cum a fost primit la Kilipirim e-book reader-ul? Care au fost comentariile, generale, ale vizitatorilor?
Ne surprinde de fiecare data succesul imens al dispozitivului la publicul larg. Vinzarile au fost, ca intotdeauna, mult peste asteptari si, cred ca putem spune deja fara ezitare ca Iriver Story a fost vedeta Kilipirimului si atractia principala. Multi dintre cei cu care am discutat ne-au spus ca au venit special ca sa il vada, pentru ca au auzit de el, si-l doresc, dar doreau sa il si testeze. Am avut ocazia sa ii cunoastem si pe cei care si-au cumparat deja acest produs si toti s-au dovedit a fi de-a dreptul indragostiti de avantajele pe care le ofera.

Cert este ca vom fi nevoiti sa revizuim profilul clientului, deoarece cumparatorii de la tirg nu au fost tineri cu virsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani, ci oameni in virsta, chiar la 70 de ani, pentru care o astfel de biblioteca portabila, usoara si odihnitoare pentru ochi s-a dovedit a fi o minune bine-venita. De altfel, ne-a vizitat o doamna foarte draguta, in virsta de 80 de ani, care ne-a marturisit ca ea nu-si permite acest produs, desi a mai citit pe calculator, dar ca se bucura mult ca l-a putut vedea si i-am explicat cum functioneaza pentru ca acum le poate povesti prietenelor sale la cafea despre el [...]"

Citeste si:
Kilipirim 2010, la Dalles: targ de carte, muzica, film si antichitati

Galerie foto Kilipirim 2010


Click pe imagine pentru acces la galeria foto.

Niciun comentariu: