luni, 11 februarie 2008

Andrei Gheorghe spameaza cu taxa ipocrita

Am primit doua mailuri de la Andrei Gheorghe. Unul pe adresa de Yahoo, altul pe Gmail, ambele cu aceeasi grija: taxa auto de pus la zid. Ma rog, e treaba Realitatii TV cum isi face PR, insa de ce-mi trimite spam? Ei zic la final ca primesc mesajul pentru ca sunt abonat la una din publicatiile grupului Realitatea - Catavencu. Asa, si? Nu e deloc ok - a se citi legal - sa primesc mesaje, fie si de la Andrei Gheorghe, fara sa fi solicitat eu asta.

Si, inca un lucru, ca nu ma pot abtine. Cum vine sloganul asta: "Modernizeaza Romania"? Adica pica taxa de prima inmatriculare, se face coada la Nadlac de harburi euro -4 aduse din Germania si Elvetia, poluam si mai abitir Romanica si... o modernizam? Mai sa fie!
Domnu' Gheorghe, o intrebare din public: Matale chiar crezi in campania asta "de modernizare" cu noxe verzi (sic!) sau te misti cu caravana prin tara pentru un spor de toxicitate la salar'? Nu raspunde, e retorica intrebarea ;).

Si, daca ati sters spamul Realitatii lui Gheorghe, aveti ocazia sa radeti acum de mesajul asta ipocrit: "Zeci de mii de oameni au dat nastere unei miscari civice fara precedent in Romania: uniti de una si aceeasi nemultimire (sic!), au semnat "Petitia telespectatorilor Realitatea TV". Un document pornit de la furia comuna starnita de o taxa discriminatorie si insuficient sau chiar inabil explicata. Vrei si tu sa faci parte din aceasta miscare ce poate schimba regula jocului in jocul politicienilor cu electoratul?

Vrei sa fii ascultat mereu, nu doar o data la 4 ani, atunci cand conducatorii isi intorc privirile spre tine ca sa vada in ochii tai votul? Intra pe www.realitatea.net/petitie si semneaza "Petitia telespectatorilor Realitatea TV"! E 18 februarie, e abia mijlocul zilei si sunt deja aproape 62 de mii de semnaturi. Cu 100 de mii poti face legea!" - sublinierile in bold sunt ale mele, greseala marcata in italic e a lui Gheorghe. A lui Andrei Gheorghe.

Niciun comentariu: