vineri, 14 noiembrie 2008

VideoNews.ro - s-a lansat cel mai nou proiect web al Antena 3

S-a lansat vineri seara www.VideoNews.ro, ultimul proiect pe Internet marca Antena 3. Dupa ce au redesenat un pic sectiunea de sport de pe site-ul www.antena3.ro, urmarea nu a fost un face-lift similar pentru sectiune de vedete, care are si site propriu de circa un an, www.vdtonline.ro, ci un site de video.

Se stia despre acest proiect de ceva vreme si unii s-au indoit de resursele financiare pentru a-l pune pe picioare. Iata ca vedem pe www.VideoNews.ro un amalgam de fisiere video, majoritatea cu sigla TV a Antenei 3 - la o calitate buna pentru web.



La cald cateva impresii: meniul este mutat din header in mijlocul paginii, iar la click pe categorie se deschide in pagina dedicata ultimul fisier incarcat. VideoNews vine si cu oferta de user generated content si nu oricum: promite premierea cu 400 de euro a celui mai vizualizat fisier trimis de user.

Prin aceasta miscare, Antena 3 exploateaza o multime de fisiere video care fie nu intrau pe TV, fie intrau cu o limitare de timp. In plus, se incearca si coagularea unei comunitati video in jurul acestui nou proiect.

Interesant si de urmarit in continuare!

Si cateva cuvinte despre VideoNews, chiar de la sursa: Un site pe care vezi tot ce ti se interzice sa urmaresti la televizor. Un amalgam de stiri oficiale si de informatii provenite din lumea reala, din care tu iti alegi ce vrei sa vezi. Si in care se regasesc stirile tale, ca jurnalist-cetatean, facute pentru cei care traiesc in Romania ta. Mai multe, aici.

Niciun comentariu: